Een Motorola-telefoon Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Motorola-telefoon Aansluiten Op Een Computer
Een Motorola-telefoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Motorola-telefoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Motorola-telefoon Aansluiten Op Een Computer
Video: All Motorola Phones: How to Transfer Photos & Videos Windows Computer/PC/Laptop 2024, Mei
Anonim

Niet alle Motorola-telefoons kunnen als verwisselbare schijf op een computer worden aangesloten. Hierdoor is het moeilijk om het apparaat aan te sluiten en moet je de nodige drivers en programma's installeren voor een succesvolle verbinding. Alle Motorola-telefoons hebben een cd met software in hun pakket, die ook kan worden gedownload van de officiële website van het bedrijf.

Een Motorola-telefoon aansluiten op een computer
Een Motorola-telefoon aansluiten op een computer

instructies:

Stap 1

Het programma voor het werken met Motorola-telefoons heet Mobile Phone Tools en wordt bij het apparaat op een schijf geleverd. Met dit hulpprogramma kunt u de telefoon als modem gebruiken, bewerkingen uitvoeren met het telefoonboek, het telefoonboek bijhouden, berichten opslaan en bestanden uitwisselen met een computer (behalve bestanden met het kenmerk "systeem"). Synchronisatie met een pc gebeurt via een kabel, Bluetooth of IrDA. Als het programma correct is geïnstalleerd, wordt de interface van de aangesloten telefoon op de monitor weergegeven.

Stap 2

Plaats de softwareschijf en wacht tot het installatieprogramma automatisch start. Volg de instructies op de monitor. Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op, sluit u uw telefoon aan en start u Hulpmiddelen voor mobiele telefoons.

Stap 3

Om systeembestanden te bewerken, met het geheugen van het apparaat te werken en de benodigde programma's in te vullen, moet u de P2k-driver voor het gebruikte Motorola-model downloaden. Voer vervolgens het installatieprogramma uit en voltooi de installatie volgens de aanbevelingen.

Stap 4

Verbind je telefoon met je computer. Selecteer in het venster dat verschijnt het item "Nee, deze keer niet", klik op de knop "Volgende". Selecteer "Installeren vanuit een lijst of specifieke locatie" en geef vervolgens de map op waar u de stuurprogramma's hebt gedownload.

Stap 5

Herhaal de handeling 3-4 keer, waarna je aan de slag kunt met het programma P2k Tools.

Stap 6

Ga naar "Configuratiescherm" - "Modems". Klik met de rechtermuisknop op het verschenen item "Motorola" en selecteer "Eigenschappen" - het tabblad "Diagnose". Klik op Poll-modem. Als er een bericht verschijnt dat er een reactie is ontvangen, moet u de verbindingsinstellingen wijzigen.

Stap 7

Ga naar "Start" - "Uitvoeren" - "regedit.exe". Ga naar de tak "HKEY_LOCAL_MACHINE", ga naar "SYSTEM" - "CurrentControlSet" - "Enum" - "USB" - "Vid_22b8 & Pid_4091" (of 3901). Selecteer "Machtigingen" - "Iedereen" - "Volledig beheer". Ga naar de branch zelf, waar je een andere branch vindt zoals "5 & 1d0adc3c & 11" Klik op de Service parameter, die verandert in "usbhub".

Stap 8

Sluit de register-editor, koppel de kabel 5-10 seconden los en sluit de telefoon opnieuw aan. Start P2KTools en probeer verbinding te maken.

Stap 9

Geef het pad naar de stuurprogramma's opnieuw op. De verbinding is geconfigureerd, nu kun je volledig met je telefoon werken.

Aanbevolen: