Hoe Abonnementskosten Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Abonnementskosten Uit Te Schakelen
Hoe Abonnementskosten Uit Te Schakelen

Video: Hoe Abonnementskosten Uit Te Schakelen

Video: Hoe Abonnementskosten Uit Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

De levering van basis- of aanvullende diensten door cellulaire netwerkbedrijven tegen bepaalde tarieven wordt alleen geleverd op voorwaarde van de vastgestelde abonnementskosten. Dit is niet altijd handig, vooral in gevallen waarin u dit nummer zelden gebruikt.

Hoe abonnementskosten uit te schakelen
Hoe abonnementskosten uit te schakelen

Het is nodig

  • - toegang tot de telefoon;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele provider Beeline is, gaat u naar het volgende adres: https://uslugi.beeline.ru/. Maak een account aan om naar het gedeelte "Persoonlijk account" te gaan. De stappen hiervoor leest u onder het inlogformulier, hiervoor heeft u toegang tot uw telefoon nodig.

Stap 2

Ga naar het gedeelte Beheer van het tariefplan en selecteer degene die geen maandelijkse vergoeding vereist om het te gebruiken. Bekijk ook de lijst met aanvullende diensten die aan u zijn gekoppeld en schakel de diensten uit waarvan het gebruik periodiek een bepaald bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Als u geen toegang tot internet heeft, kunt u ook contact opnemen met de helpdesk van het bedrijf door te bellen naar 0600.

Stap 3

Als je gebruik maakt van de diensten van MTS, waarvoor je periodiek abonnementskosten moet betalen, ga dan naar de site https://login.mts.ru/amserver/UI/Login en volg de instructies van het systeem. Wijzig in de instellingen het serviceplan of schakel de services uit waarvoor abonnementskosten gelden.

Stap 4

Om het serviceplan te wijzigen of aanvullende services die Megafon maandelijks aan u levert uit te schakelen, gebruikt u het speciale Service Guide-bedieningsmenu. U kunt ontdekken hoe u het in uw telefoon kunt aansluiten door de link te volgen:

Stap 5

Volg daarna de instructies in het menu en onderneem de nodige stappen om het abonnementsgeld uit te schakelen. U kunt ook het nummer 0500 gebruiken om contact op te nemen met de operator als u geen toegang heeft tot internet of de "Service Guide" om welke reden dan ook niet kan worden aangesloten. U kunt ook contact opnemen met de kantoren van de abonneeafdelingen van het bedrijf in uw stad.

Aanbevolen: