Hoe Maak Je Een Online Camera

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Online Camera
Hoe Maak Je Een Online Camera

Video: Hoe Maak Je Een Online Camera

Video: Hoe Maak Je Een Online Camera
Video: CP Plus DVR Ko Online Kaise Kare | How To See Live CCTV Camera On Mobile Through Router and Wifi 2024, Mei
Anonim

Online uitzendingen van webcams zijn beschikbaar voor bijna alle snelle internetgebruikers die over bepaalde apparatuur beschikken. Dit vereenvoudigt de situatie aanzienlijk wanneer videoconferenties voor elk van de deelnemers bepaalde software vereisen.

Hoe maak je een online camera
Hoe maak je een online camera

Het is nodig

  • -Webcam;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Koop een webcam als je die niet hebt. U kunt een mobiele telefoon ook instellen als webcam door deze op een computer aan te sluiten via een draadloze verbinding of een USB-kabel, indien geleverd door uw model mobiele apparaat. Houd er rekening mee dat om deze stap te voltooien, u extra software op uw computer en mogelijk uw mobiele telefoon moet installeren.

Stap 2

Na het installeren van de software, configureert u de hardware naar behoefte. Controleer de snelheid van uw internetverbinding op speedtest.net. Controleer of het mogelijk is om een uitzending te maken met dit niveau van uitgaand verkeer.

Stap 3

Stel vervolgens uw webcam zo in dat het beeld eenvoudig met gemiddelde snelheid naar internet kan worden verzonden. Denk hierbij natuurlijk aan uw aansluitmogelijkheden. U kunt de instellingen voor resolutie en beeldkwaliteit aanpassen in het menu van het webcamprogramma dat u gebruikt of in het configuratiescherm van uw computer.

Stap 4

Nadat u de camera hebt geconfigureerd, gaat u verder met het maken van een video-uitzending. Om dit te doen, registreert u zich op een speciale bron die de overdracht van video van uw apparaat naar alle of meerdere gebruikers van de site of internet in het algemeen ondersteunt. Dit kunnen sites ru.justin.tv, mail.ru enzovoort zijn.

Stap 5

Houd er rekening mee dat om de diensten van de bron te gebruiken, registratie vereist is met behulp van een mailbox. Schakel na het voltooien van de instellingen de verzending van streaming video vanaf uw webcam in, indien nodig, door gebruikers de gegenereerde uitzendlink te geven. Gebruik de knoppen op de werkbalk om de uitzending te pauzeren, te stoppen of te verwijderen. Let ook op programma's die dezelfde functionaliteit hebben als deze sites.

Aanbevolen: