Wat Te Doen Als De Tablet Bevroren Is?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als De Tablet Bevroren Is?
Wat Te Doen Als De Tablet Bevroren Is?

Video: Wat Te Doen Als De Tablet Bevroren Is?

Video: Wat Te Doen Als De Tablet Bevroren Is?
Video: Samsung Tablet Frozen Screen Unresponsive 2024, Mei
Anonim

Veel tabletbezitters hebben te maken gehad met een onstabiele werking van hun gadgets. Meestal is dit te wijten aan een onjuiste werking van het besturingssysteem en geïnstalleerde programma's. Een van de meest ernstige crashes is een volledige bevriezing van de tablet, wanneer deze niet meer reageert op enige manipulatie. Gelukkig zijn er verschillende manieren om uit deze situatie te komen.

planchet
planchet

Het is nodig

Tablet computer

instructies:

Stap 1

Het eerste wat u moet doen als de tablet vastloopt, is proberen hem opnieuw op te starten. Om dit te doen, moet u de uitschakelknop 10-15 seconden ingedrukt houden. Na 2-3 minuten kunt u de gadget weer inschakelen. Deze methode helpt in de eenvoudigste gevallen.

Stap 2

Als uw tablet een Reset-knop heeft, kunt u hierop klikken. Deze knop kan moeilijk te vinden zijn omdat hij erg klein is en verborgen in een kleine uitsparing. Het kan alleen worden ingedrukt met een dun voorwerp zoals een naald. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing om erachter te komen of uw tablet deze knop heeft.

Stap 3

Als de computer is uitgeschakeld en niet wil inschakelen, kunt u er tijdelijk alle accessoires uit verwijderen, zoals de simkaart, geheugenkaart en batterij. Na 3-5 minuten na verwijdering kunnen ze worden teruggebracht naar hun plaats. Probeer vervolgens de tablet opnieuw in te schakelen.

Stap 4

Als niets van het bovenstaande helpt, kunt u proberen de tablet hard te resetten. Met deze bewerking kunt u de onstabiele werking van het apparaat verwijderen, zodat het kan helpen bij het constant vastlopen van de gadget.

Stap 5

Om een tablet hard te resetten met het Android-besturingssysteem, moet u de aan/uit-knop en de volume-omhoogknop ingedrukt houden terwijl het apparaat is uitgeschakeld.

Stap 6

Na een paar seconden verschijnt het instellingenmenu voor je, waarin je het item Instellingen moet selecteren, vervolgens Instellingen formatteren en Android resetten.

Stap 7

Na het voltooien van de bovenstaande stappen, wordt een hard reboot-proces gestart. Na afloop werkt de tablet weer als nieuw, zonder vastlopen of vastlopen.

Aanbevolen: