Wat Te Doen Als De Sensor Niet Werkt?

Wat Te Doen Als De Sensor Niet Werkt?
Wat Te Doen Als De Sensor Niet Werkt?
Anonim

De mobiele telefoon is niet langer alleen een gespreksapparaat. Met zijn hulp maken we foto's, delen deze via MMS en plaatsen ze op sociale netwerken. We communiceren via verschillende programma's zoals Skype, Icq of iets dergelijks, op zoek naar de nodige informatie op internet. Al lang geleden verschenen er toestellen met een touchscreen op de markt voor mobiele telefoons.

Wat te doen als de sensor niet werkt?
Wat te doen als de sensor niet werkt?

Enerzijds is het touchscreen van een mobiele telefoon interessant, mooi, handig…. Aan de andere kant, wat te doen als hij zijn eigenaar niet meer voelt en hem niet langer gehoorzaamt? Bij toetsenborden belemmert de onbruikbaarheid van één toets het bellen en het gebruik van andere opties niet.

De eerste en zeer radicale methode is om terug te gaan naar de winkel als de garantie nog niet is verlopen. Een minder ingrijpende methode is om het naar een servicecentrum te brengen. Ze zeggen dat er mensen werken die meer weten over onze mobiele vrienden dan gewone gebruikers.

Je kunt alles wat je zelf uit elkaar haalt demonteren en daarna weer in elkaar zetten, maar tegelijkertijd is het wenselijk dat er geen onnodige details zijn. Deze methode zal helpen als er ergens iets is gegaan. Het komt voor dat u bij het demonteren van de telefoon stof, vuil of water tussen de onderdelen kunt vinden. Dan wordt de oorzaak van de storing duidelijk en zal de eliminatie ervan niet veel tijd kosten.

Het komt voor dat het aanraakscherm niet meer werkt omdat het temperatuurregime er niet bij past (het is koud buiten in de winter, heet in de zomer). Hier is de behandeling eenvoudig: bij oververhitting - koel, onderkoeld - warm.

Een andere reden voor weigering om te werken is een verbogen monitor. Het is gemaakt van flexibel plastic dat de zware inspanningen van een ongeduldige gebruiker niet kan weerstaan. Hier kun je gewoon hard over het scherm wrijven terwijl je het probeert plat te maken.

Het kan zijn dat u uw mobiele telefoon op een computer hebt aangesloten en dat deze is geïnfecteerd met een soort virus. Hier is de oplossing eenvoudig: controleer op virussen met een antivirusprogramma en behandel eventuele virussen.

Als al het bovenstaande u niet heeft geholpen om het aanraakscherm te herstellen, hoeft u niets te doen - u moet een nieuwe telefoon kopen.

Aanbevolen: