Alle Gratis Kanalen Instellen

Inhoudsopgave:

Alle Gratis Kanalen Instellen
Alle Gratis Kanalen Instellen

Video: Alle Gratis Kanalen Instellen

Video: Alle Gratis Kanalen Instellen
Video: YouTube Kanalen Op Privé Of Openbaar? |Geabonneerde Kanalen Weergaven: Ja of Nee? 2024, Mei
Anonim

Veel tv-aanbieders bieden hun klanten een bepaald aantal zenders gratis aan. Het instellen ervan is vrij eenvoudig, met toegang tot internet.

Alle gratis kanalen instellen
Alle gratis kanalen instellen

Het is nodig

  • - afstandsbediening;
  • - ontvanger;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om alle zenders van uw provider gratis af te stemmen, vindt u op de afstandsbediening van uw TV of op het frontpaneel de knop voor automatisch zenderzoeken, waarna ze na een bepaalde tijd worden afgestemd op uw TV. Zoek regelmatig naar gratis zenders om toe te voegen aan uw tv-programmalijst. Meestal is deze opdracht beschikbaar door lang op dezelfde instelknop te drukken of vanuit een speciaal menu.

Stap 2

Als je satelliet-tv hebt, voer dan een satellietscan uit in je ontvanger voor alle beschikbare kanalen. Na een bepaalde tijd krijgt u twee lijsten - met respectievelijk betaalde en gratis kanalen, selecteert u de tweede optie en controleert u vervolgens ook om nieuwe items te vinden. Bekijk ook de documentatie die u van uw satelliet-tv-aanbieder heeft gekregen en bekijk de instellingen voor gratis zenders.

Stap 3

Ga naar de officiële website van je tv-aanbieder en bekijk de beschikbare instellingen voor de gratis zenders op je tv. Dit is handig, maar in sommige gevallen moet u voor elk kanaal zelf de instellingen invoeren, en dat zijn er veel. In dit geval is het veel sneller om autotune uit te voeren, zoals beschreven in de vorige paragrafen.

Stap 4

Houd er ook rekening mee dat sommige aanbieders van satelliet-tv hun eigen systeem hebben om klanten telefonisch of per e-mail op de hoogte te stellen van nieuwe beschikbare kanalen. U kunt informeren naar de mogelijkheid van verbinding door het technische ondersteuningsnummer van uw provider te bellen of op de officiële website van de bedrijf, als u toegang heeft tot internet.

Aanbevolen: