Hoe Een Kanaal Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kanaal Te Decoderen
Hoe Een Kanaal Te Decoderen

Video: Hoe Een Kanaal Te Decoderen

Video: Hoe Een Kanaal Te Decoderen
Video: YouTube Kanaal Niet Zichtbaar 2020 | YouTube kanaal niet vindbaar | Kanaal niet zichtbaar 2024, Mei
Anonim

Een schotelantenne maakt het mogelijk om niet alleen televisiesignalen te ontvangen, maar ook internetpakketten, evenals dw-sleutels, die nodig zijn bij het decoderen van kanalen. Het hacken van coderingssystemen is in veel landen wettelijk strafbaar, dus om de wet niet te overtreden, kunt u speciale plug-ins gebruiken die alleen BISS- en Cryptowork-coderingen kunnen openen. Andere systemen kunnen op dit moment niet worden geopend, maar er is een andere manier om het gecodeerde signaal te bekijken.

Hoe een kanaal te decoderen
Hoe een kanaal te decoderen

Noodzakelijk

  • - DVB-kaart;
  • - ProgDVB-programma;
  • - plug-ins s2emu en MD Yanksee;
  • - plug-in csc 4.0.0.4.

instructies:

Stap 1

Installeer een DVB-kaart zoals Skystar 2. Met deze satelliettuner kunt u tv-programma's op de monitor bekijken en opnemen. Daarnaast accepteert het ook internetpakketten. Download en installeer het ProgDVB-programma op uw computer. Het is momenteel de meest betrouwbare in gebruik.

Stap 2

Download plug-ins s2emu en MD Yanksee. Met hun hulp is het mogelijk om alleen kanalen in Cryptowork- en BISS-codering te decoderen, maar ze zullen geen Nagra, Viacsess 2.5 en hoger gebruiken. Installeer ze in de hoofdmap van ProgDVB. Stem de schotelantenne af op de gewenste satelliet. Schakel het ProgDVB-programma in. Yanksee en s2emu zouden in de map Plugins moeten verschijnen. Scan de transponders op de satelliet en sla de zenders op die verschijnen. In ProgDVB staan ze in de linkerkolom. Open of FTA-kanalen worden gemarkeerd met een groen "oog" en gesloten - "rood". Klik op een open kanaal, het zou in 1s moeten verschijnen. Klik op het gesloten tv-kanaal, het verschijnt binnen 2-3 seconden, als dit niet is gebeurd, controleer dan in welke codering het wordt uitgezonden. U kunt dit controleren op de website www.lyngsat.com. Als alles correct is, download en installeer dan de "verse" sleutels in de ProgDVB-map. Voor de Ynksee-plug-in kunnen ze handmatig worden ingevoerd via de tv-viewerinterface.

Stap 3

Sluit kaarten delen aan. Dit is een semi-legale weergave van gecodeerde zenders. Het wordt in ons land niet vervolgd. Met deze technologie kunt u gesloten zenders bekijken door een legale toegangskaart na te bootsen met een geschikt programma. Installeer hiervoor de plug-in csc 4.0.0.4 op uw computer. in de rol van het ProgDVB-programma. Verplaats het bestand msvcr70.dll naar de map / WINDOWS / SYSTEM32. Schakel het ProgDVB-programma in, het CardServer Client-item verschijnt op het tabblad Plug-ins. Verbind uw computer met internet, dit kan ADSL, Wi-Fi, GPRS, enz. zijn). Bedenk ook dat deze weergave wordt betaald, ongeveer $ 3 per maand.

Stap 4

Selecteer en registreer op de cartsharing-server via internet. U ontvangt verbindingsgegevens per e-mail. Voer nieuwe waarden in de csc 4.0.0.4-plug-in in door het item CardServer Client Configure Server te openen in het menu Plug-ins: login; Protocol - newcamd525; wachtwoord; verbindingspoort; IP-adres of servernaam; des sleutel. Sla de waarden op door op de knoppen Item toevoegen te klikken en vervolgens op Configuratie opslaan. Op dit moment kan deze methode worden gebruikt om bijna alle tv-zenders te bekijken.

Stap 5

Betalen voor cartsharing, meestal via internetgeld. Stem de antenne volgens het zenderpakket af op de satelliet. Scan transponder en sla kanalen op. Klik op een van hen, deze zou moeten beginnen met uitzenden in het weergavevenster. Als dit niet is gebeurd, voer dan de eigenschappen in, dubbelklik in het venster op het vereiste CA-type (ID) (gegeven bij het verbinden) en klik op "OK".

Aanbevolen: