De Samsung-afstandsbediening Demonteren

Inhoudsopgave:

De Samsung-afstandsbediening Demonteren
De Samsung-afstandsbediening Demonteren

Video: De Samsung-afstandsbediening Demonteren

Video: De Samsung-afstandsbediening Demonteren
Video: REPAIRING A SAMSUNG TV REMOTE CONTROL(complementary)Cómo reparar el control remoto de Samsung 2024, Mei
Anonim

Het demonteren van de afstandsbediening is in de meeste gevallen een onnodige handeling die gedaan wordt om slecht ingedrukte knoppen te repareren of bij een storing. In het tweede geval kunt u het beste een beroep doen op de diensten van servicecentra of, nog beter, een nieuw bedieningsapparaat kopen als u niet over de vaardigheden beschikt om met microschakelingen te werken.

Hoe de afstandsbediening te demonteren?
Hoe de afstandsbediening te demonteren?

Het is nodig

  • - kleine kruiskopschroevendraaier;
  • - een plastic kaart.

instructies:

Stap 1

Inspecteer de behuizing van de afstandsbediening zorgvuldig op eventuele bouten, controleer ook het batterijcompartiment, als er bevestigingsmiddelen zijn, verwijder deze dan met een kleine kruiskopschroevendraaier van het juiste formaat. Zorg er vervolgens voor dat de zijkanten van de behuizing niet aan elkaar zijn gelijmd. Druk op de zijkanten van de Samsung-afstandsbediening, plaats een plastic kaart vanaf de zijkant en schuif deze om het apparaat om beschadiging van de randen van de afstandsbediening te voorkomen.

Stap 2

Open het deksel van de afstandsbediening en schroef de microschakeling los. Koppel de veer voor het batterijcompartiment los, verwijder de knoppen van het voorpaneel van de behuizing door ze van buitenaf in te drukken. Reinig het toetsenbord van de afstandsbediening met alcohol om later drukproblemen te voorkomen. Als u een doorgebrande microschakeling van het apparaat aantreft, is het beter om een nieuwe aan te schaffen in plaats van het defecte bord te vervangen. Koppel de sensor niet los van de microschakeling.

Stap 3

Als de behuizing van de afstandsbediening aan de randen is vastgelijmd, gebruikt u een platte schroevendraaier of een zacht mes om deze te openen. Plaats de afstandsbediening in een horizontale positie, installeer een schroevendraaier op de kruising van de wanden van de behuizing en druk dan licht met uw handpalm op de handgreep van het apparaat. Wanneer de behuizing een beetje opengaat, wrikt u deze los met een mes of schroevendraaier en schuift u deze rond de omtrek van het apparaat. Gebruik daarna ook lijm om de afstandsbediening in elkaar te zetten.

Stap 4

Om het aanraakbedieningspaneel te demonteren, gebruikt u ook een geschikte schroevendraaier, maar koppelt u ook de aanraaksensor los, die zich meestal boven het toetsenbord bevindt. Wees ook voorzichtig bij het verwijderen van de afscherming, probeer de verbindingskabels niet te beschadigen. Voor reparaties kunt u het beste in dat geval contact opnemen met een specialist.

Aanbevolen: