Hoe De Bewegingssensor Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bewegingssensor Uit Te Schakelen
Hoe De Bewegingssensor Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Bewegingssensor Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Bewegingssensor Uit Te Schakelen
Video: Bewegingsmelder / sensor aansluiten praktisch stap voor stap 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om geïnstalleerde bewegingssensoren uit te schakelen, de belangrijkste taak is om ze onmerkbaar te benaderen. Het is ook noodzakelijk om van tevoren hun exacte locatie in de kamer te weten.

Hoe de bewegingssensor uit te schakelen
Hoe de bewegingssensor uit te schakelen

Het is nodig

  • - isolatieband;
  • - vernis in spuitbus.

instructies:

Stap 1

Koppel de bewegingssensor los door deze los te koppelen van de stroombron. Dit is de gemakkelijkste manier. De meeste werken echter op batterijen en hebben geen draden, in dit geval hoeft u alleen het apparaat te breken. Ook is de optie met spanningsloos maken ook slecht omdat het loskoppelen van de sensor kan worden gedetecteerd, in dit geval kun je waarschijnlijk niet onopgemerkt blijven.

Stap 2

Gebruik een spuitbus met doorschijnende vernisspray, spuit de bewegingssensor in, waarna hij werkt, maar geen signalen geeft over je acties in de kamer. Let ook op het type sensor, het is goed mogelijk dat de gevoeligheid lager bij de vloer zwakker is, dit is typisch voor eigenaren van gezelschapsdieren die zich bij het installeren van de sensor lieten leiden door de hoogte.

Stap 3

Als de bewegingssensor infraroodstraling gebruikt, bedek deze dan met isolatietape. Gebruik hiervoor geen tape of andere voorwerpen, omdat het niet mogelijk is om de sensor uit te schakelen. Het effect is hetzelfde - de sensor werkt en de beweging wordt niet opgemerkt. Het is het beste om het te dubbellaags.

Stap 4

Besteed ook speciale aandacht aan de richting van bewegingssensoren - niet alle modellen sensoren werken met directe straling, veel van hen kunnen de hellingshoek in bijna elke richting veranderen, dus u zult ook met dit punt rekening moeten houden. Het is het beste om overdag de richting van de sensoren te bestuderen.

Stap 5

Gebruik geen van deze acties voor illegale doeleinden, bovendien geeft geen van deze methoden honderd procent garantie dat ze niet zullen werken. Gebruik geen lichte voorwerpen om de sensoren te bedekken, probeer ze ook niet te verlichten, in de meeste gevallen zal dit niet werken. Leer ook eerst hoe u hun locatie en richting kunt bepalen.

Aanbevolen: