Cartoons Downloaden Naar Uw Tablet

Inhoudsopgave:

Cartoons Downloaden Naar Uw Tablet
Cartoons Downloaden Naar Uw Tablet

Video: Cartoons Downloaden Naar Uw Tablet

Video: Cartoons Downloaden Naar Uw Tablet
Video: Siren Head, Huggy Wuggy Army ,Cartoon Dog, Piggy Escape | Roblox Piggy Animation | GV Studio 2024, Mei
Anonim

De tablet blijkt een absoluut onmisbaar apparaat voor gezinnen met kinderen, wanneer er een lange reis, vlucht of wachten op een afspraak is. Door tekenfilms naar uw tablet te downloaden, kunt u uw kind vermaken en hem afleiden van de vervelende weg of niet minder vervelend wachten.

Een video downloaden naar uw tablet
Een video downloaden naar uw tablet

Het is nodig

  • - de tablet;
  • - pc of laptop;
  • - USB-kabel;
  • - geheugenkaart;
  • - kaartlezer;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Voordat u tekenfilms naar uw tablet uploadt, moet u ervoor zorgen dat de speler of vooraf geïnstalleerde videoviewers op de tablet zijn geïnstalleerd. De meest populaire speler voor Android OS is MX Video Player, er zijn veel alternatieve oplossingen te vinden op de speelmarkt.

Stap 2

De eenvoudigste manier om tekenfilms of andere video's naar uw tablet te downloaden, is door een torrent-tracker of een service voor het delen van bestanden te gebruiken. Torrents hebben één onbetwistbaar voordeel ten opzichte van het delen van bestanden: downloadsnelheid. Trouwens, je kunt bijna alle soorten films of tekenfilms vinden op torrents.

Stap 3

Daarnaast zijn er al applicaties waarmee u torrents rechtstreeks op de tablet kunt installeren, waardoor u geen computer als "tussenpersoon" hoeft te gebruiken om te downloaden.

Stap 4

Ondanks de schaarste aan keuze en lage downloadsnelheid, is het echter heel goed mogelijk om diensten voor het delen van bestanden te gebruiken als het om de een of andere reden niet mogelijk is om video's van torrents te downloaden. Video's van bestandshosting kunnen rechtstreeks naar de tablet worden geüpload, nadat het bestand is gedownload, moet u het in de galerij vinden.

Stap 5

U kunt video's downloaden naar een gewone computer. Wanneer de tekenfilms zijn gedownload, hoeft u ze alleen nog maar op een flashkaart te laten vallen en op een tablet te laden. Of bekijk direct vanaf een flashkaart een video op een tablet.

Flashkaart met video
Flashkaart met video

Stap 6

In plaats van een flashkaart kunt u ook een USB-kabel gebruiken, dit is ook een eenvoudige en duidelijke manier. De enige moeilijkheid die zich kan voordoen, is de lage gegevensoverdrachtsnelheid. Dit gebeurt meestal vanwege de slechte kwaliteit van de kabel zelf.

Download video naar tablet via kabel
Download video naar tablet via kabel

Stap 7

In situaties waar de tablet geen USB-aansluiting heeft, kun je een kaartlezer gebruiken om video vanaf je computer te uploaden. Om dit te doen, moet u de geheugenkaart uit de tablet trekken, deze naar de kaartlezer van de computer verplaatsen en de tekenfilms erop laten vallen. Dan hoef je alleen maar de kaart terug te sturen.

Aanbevolen: