Pre-sale Voorbereiding Van Een Personal Computer

Pre-sale Voorbereiding Van Een Personal Computer
Pre-sale Voorbereiding Van Een Personal Computer

Video: Pre-sale Voorbereiding Van Een Personal Computer

Video: Pre-sale Voorbereiding Van Een Personal Computer
Video: Restoration destroyed desktop trees | Rebuild and restore ( FULL ) 2024, April
Anonim

Vroeg of laat zal uw oude computer niet meer bij u passen en besluit u een nieuwe te kopen. Het weggooien van de oude is natuurlijk jammer en onredelijk - daarom verkopen velen een gebruikte computer en, als ze het ontbrekende bedrag toevoegen, zijn ze blij bij het kopen van een nieuwe.

Pre-sale voorbereiding van een personal computer
Pre-sale voorbereiding van een personal computer

Maar voordat u het verkoopt, moet u enkele acties uitvoeren, waardoor de nieuwe eigenaar zijn eigen gegevens niet kan gebruiken. Om te beginnen maken we een reservekopie van de materialen, video's of fotoarchieven die voor u het meest waardevol zijn. Idealiter, als je een flashdrive of SSD-drive hebt om op te slaan wat voor jou het meest waardevol is, aangezien alles onherroepelijk wordt vernietigd.

Het is ook noodzakelijk om de procedure te doorlopen voor het deactiveren van licenties en het de-autoriseren van de geïnstalleerde commerciële programma's om ze gemakkelijk te kunnen installeren en activeren op een nieuwe computer. Nadat u heeft opgeslagen wat voor u waardevol is, evenals de licenties, formatteren we, d.w.z. wis alles van de harde schijf, druk in het venster "Mijn pc" één voor één op de RMB op de harde schijven en selecteer de optie * formatteren *, activeer volledige formattering, hoewel het langer duurt, wist het niet alleen de namen, maar al het andere.

Bij snel formatteren worden alleen de namen van bestanden, mappen en mappen gewist, d.w.z. visueel zie je ze niet, maar in feite blijven ze op hun plaats en zal het voor een specialist niet moeilijk zijn om alles leesbaar te maken. Controleer en zorg ervoor dat al uw gegevens zijn vernietigd, behalve de gegevens die u naar een ander medium hebt gekopieerd en losgekoppeld van het systeem. Start je computer opnieuw op. Dat is alles.

Aanbevolen: