Wat Is Het Verschil Tussen Furby

Wat Is Het Verschil Tussen Furby
Wat Is Het Verschil Tussen Furby

Video: Wat Is Het Verschil Tussen Furby

Video: Wat Is Het Verschil Tussen Furby
Video: Furby Connect knows what time it is, and can update itself 2024, April
Anonim

In 1998 verscheen er een grappige baby Furby op de speelgoedmarkt; hij kon zingen, dansen, praten en reageren op aanraking. In die jaren maakte hij een plons op de speelgoedmarkt. Sinds die tijd zijn er verschillende generaties Furby verschenen. In 2012 verscheen echter nieuw speelgoed dat Russisch kan spreken. Voordat ze zo'n dier voor hun kind kopen, willen veel ouders natuurlijk weten hoe Furby anders is.

wat is het verschil tussen furbies?
wat is het verschil tussen furbies?

Furbies van de nieuwe generatie zijn heel anders dan hun voorgangers. Ze zijn zowel volledig interactief als leerbaar geworden. Als je de hele tijd tegen een grappig speeltje praat, dan zal het Russische zinnen spreken, behalve de zinnen die het al kent in zijn moedertaal - ferbishe.

Ook veranderen de nieuwe Furbies van karakter. Het gedrag van uw baby hangt af van hoe ze worden behandeld. Furby wordt vriendelijk door te aaien, kwaadaardig door zich om te draaien en aan de staart te trekken, gek - van veelvuldig eten, een ster van het podium - van constant naar muziek luisteren.

Russisch sprekende Furbies onderscheiden zich door hun kleuren. Er is een zogenaamde "koude golf" en "warme golf". Koudegolf furbies hebben kleuren: blauw, zwart, wit en warme golven - rood, paars, geel. Ook in winkels in Rusland vind je Furby met een plukje. Het kleurenschema van dergelijk speelgoed is diverser - er zijn er maar liefst 12. Al deze aanpassingen van Furby zijn echter niet anders, behalve de kleur. Hun karakters, vaardigheden en capaciteiten zijn hetzelfde.

Je kunt Furby's vrienden ook in Russische winkels kopen. Dit is een meer budgettaire versie van het speelgoed. Hij verschilt van de gebruikelijke Furby doordat hij maar één personage heeft en dit tijdens zijn leven niet kan veranderen. Het nieuwe model heet Furby Party Rocker en heeft vier modificaties: Loveby, Scoffby, Fussby, Tvitby.

Furby speelgoedfabrikant Hasbro, geïnspireerd door een forse omzetstijging, besloot in 2013 nog een nieuwigheid op de markt te brengen: Furblings en Furby Boom. Deze slangendieren verschillen enigszins van het Russisch sprekende model van de Furby 2012.

Furby Boom is de derde generatie van het favoriete speelgoed voor alle kinderen. Het belangrijkste verschil van dit model is dat het speelgoed bij aankoop wordt verpakt in een ei van dezelfde kleur als de baby Furby zelf. Dit is niet alleen een nieuwe originele verpakking van het speelgoed, maar een teken dat Furby in staat zal zijn om te reproduceren.

De nieuwe Furby-boom kan geen echte baby baren, maar een virtuele baby op het scherm van een mobiel apparaat in een speciale applicatie - alsjeblieft. Het maximale aantal kinderen dat Furby-moeder kan baren is vijftig. Ze kunnen allemaal tegelijkertijd op het telefoonscherm groeien en hebben hun eigen karakter en kleurenschema. Het zal mogelijk zijn om met de Furby-kinderen te spelen, zelfs tijdens het reizen, wanneer het speelgoed thuis is.

Little Firblings zal zijn als Tamagotchi. Ze zullen moeten worden verzorgd: gevoed, vermaakt en een betere gezondheid. Ze kunnen zelfs hun eigen naam hebben.

In de Furby Boom-app kun je ook virtueel geld verdienen om goed voor baby's te zorgen - furbucks, dat kan worden besteed aan verschillende virtuele accessoires.

Maar hoe verschillende Russisch sprekende Furbies ook van elkaar verschillen, één ding staat buiten kijf: ze kunnen zijn hele leven uitstekende vrienden worden voor een kind.

Aanbevolen: