Hoe De Detector Op Panasonic In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Detector Op Panasonic In Te Schakelen
Hoe De Detector Op Panasonic In Te Schakelen

Video: Hoe De Detector Op Panasonic In Te Schakelen

Video: Hoe De Detector Op Panasonic In Te Schakelen
Video: How to use Panasonic Cordless DECT 6.0 Digital Phone KX-TG273 System Link2Cell with Bluetooth 2024, Mei
Anonim

Met de automatische nummerherkenning op een vaste telefoon kunt u niet alleen zien wie u op dit moment belt, maar ook alle telefoonnummers bekijken waarmee ze u hebben gebeld tijdens uw afwezigheid. Dit is een redelijk handige functie voor zowel thuis- als kantoortelefoons.

Hoe de detector op Panasonic in te schakelen
Hoe de detector op Panasonic in te schakelen

Het is nodig

Panasonic-telefoon

instructies:

Stap 1

Open het telefoonmenu om Beller-ID in te schakelen, selecteer Instellingen basisstation en selecteer vervolgens Beller-ID. Terwijl u in dit menu bent, kiest u vanaf het toetsenbord 255. Het item "Automatisch verhogen" verschijnt op het scherm - druk op "Aan".

Stap 2

Activeer de auto-raise-functie om de detector in te schakelen. Ga hiervoor naar het menu en selecteer "Basisinstellingen". Druk op toets 3. Voer vervolgens de pincode in (de standaard is 0000). Druk vervolgens achtereenvolgens op de nummers 5 en 2. Wanneer een inkomende oproep binnenkomt, drukt u eenmaal op de belknop om het nummer te bepalen en de tweede keer om het gesprek te beginnen.

Stap 3

Stel automatische nummerherkenning in op uw Panasonic 325-telefoon. Ga naar de "Base setup"-modus van de telefoon. Selecteer vervolgens "Beller-ID", klik op "Ok". Gebruik vervolgens de joystick om naar beneden te scrollen totdat er een lijn op het scherm verschijnt. Kies achtereenvolgens 255. Druk op “Ok”. Selecteer vervolgens in het menu dat verschijnt de optie "Automatisch ontvangen". Klik vervolgens op de knop "Ok".

Stap 4

Selecteer de positie "Aan", klik op "Ok". Selecteer vervolgens de modus "Beller-ID", stel het aantal cijfers in - 7. Selecteer vervolgens het aantal signaalverzoeken - 5 (maximaal). Stel de duur van het verzoeksignaal in - 100 ms (minimale waarde). Selecteer bij Vertraging oproepbeantwoording 100 ms.

Stap 5

Stel het veld "Aantal oproepen" in op 1. In feite wordt het nummer bepaald na drie of twee keer overgaan, dat wil zeggen nadat de automatische beller-ID is geactiveerd. Wanneer u een telefoon met nummerherkenning belt, hoort u zo'n schakelaar in de hoorn. Hiermee is het instellen van de beller-ID voltooid. U kunt zich ook abonneren op de CallerID-service bij uw telefoonoperator als aanvulling op de Caller ID.

Stap 6

Ga naar het telefoonmenu, selecteer "Basisinstellingen", voer 0000 in, selecteer vervolgens "Other" en vervolgens "PIN-code wijzigen", kies een combinatie van nummers 726276647 en voer vervolgens de EEPROM8-code en 007R5 F-06 in.

Aanbevolen: