Hoe Gratis Kanalen In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Kanalen In Te Stellen
Hoe Gratis Kanalen In Te Stellen

Video: Hoe Gratis Kanalen In Te Stellen

Video: Hoe Gratis Kanalen In Te Stellen
Video: Hoe begin je een succesvol YouTube kanaal? (stap voor stap) 2024, Mei
Anonim

Er zijn ongeveer 20 gratis federale zenders, waarvan de ontvangst kan worden aangepast als je een antenne en een afstandsbediening van de tv hebt. Vaak bieden tv-aanbieders een pakket aan diensten voor hun klanten, waaronder ook het gratis bekijken van sommige zenders.

Hoe gratis kanalen in te stellen
Hoe gratis kanalen in te stellen

Het is nodig

  • - instructies voor de tv;
  • - afstandsbediening;
  • - Internet toegang;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Om af te stemmen op vrije zenders, zet u de TV aan, nadat u de antenne erop heeft aangesloten, en neemt u de afstandsbediening. Stem de zenders op uw tv af met behulp van de gebruiksaanwijzing. In principe worden alle acties uitgevoerd met behulp van de "Menu"-knop op de afstandsbediening.

Stap 2

Na het indrukken van deze toets verschijnt er een menu op het tv-scherm waarin u met de afstandsbediening ook de map "Instellingen" selecteert, met de submappen "Automatische instellingen" en "Handmatige instellingen".

Stap 3

Selecteer de submap "Automatisch afstemmen", waarna de tv het televisiebereik gaat scannen en de gevonden programma's in het geheugen van de tv opneemt. Aan het einde van het werk verlaat u het menu en begint u tv te kijken.

Stap 4

Om gratis satelliet-tv te kijken via uw computer, installeert u het programma ProgDVB erop samen met de codecs voor MPEG4- en MPEG2-video.

Stap 5

Om het programma aan te passen, wijst u de Timeshift-tijdverschuivingsfunctie aan en selecteert u de locatie voor het opnamebestand, waarbij u de maximale grootte opgeeft.

Stap 6

Om het programma te starten, selecteert u de lijst met apparaten in het installatiemenu, waar u het type videokaart specificeert. Voer via het menu het tabblad "DISEqC en providers" in, geef in het lege item nogmaals het type converter en videokaart op. Geef het gewenste satelliettype aan in het tabblad "Op welke satelliet is afgestemd" en selecteer de waarde "Kanaal zoeken".

Stap 7

Als er geen sleutels beschikbaar zijn, gebruikt u de scharniermethode. Gebruik hiervoor de plug-in voor ProgDVB CSCLient en DVB-S2- of DVB-S-kaarten. Kopieer de toegangsreeks van de deelserver naar het bestand csc.ini.

Stap 8

Start ProgDVB. Selecteer Cardserver Client in het plug-inmenu en vink daarin Actief aan. Bepaal vervolgens het kanaal dat je nodig hebt en ga naar het tabblad "Kanaaleigenschappen". Specificeer de identifier afhankelijk van het geselecteerde pakket.

Stap 9

Om satelliet-tv op tv te kijken, begint u met het scannen van de satelliet naar beschikbare kanalen op de ontvanger. Na een bepaalde tijd verschijnen er twee lijsten met gratis en betaalde kanalen. Kies de eerste, zo installeer je satelliet-tv op je tv.

Aanbevolen: