Hoe Internet-tv Op Tv Te Kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Internet-tv Op Tv Te Kijken
Hoe Internet-tv Op Tv Te Kijken

Video: Hoe Internet-tv Op Tv Te Kijken

Video: Hoe Internet-tv Op Tv Te Kijken
Video: Watch Live TV On Any Smart TV 2024, Mei
Anonim

Een moderne persoon kan niet leven zonder internet. Daarom vragen veel gebruikers zich af hoe ze internet-tv op tv kunnen kijken, omdat dit een enorme keuze biedt en de mogelijkheid om veel kanalen gratis te bekijken.

Hoe internet-tv op tv te kijken
Hoe internet-tv op tv te kijken

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - televisie.

instructies:

Stap 1

Installeer software voor het bekijken van internet-tv op uw computer. Het VLC-mediaspeler voor Windows-programma is bijvoorbeeld gratis en ondersteunt het kijken naar internet-tv. Deze applicatie kan worden gedownload van https://www.videolan.org/vlc/. Zoek vervolgens de adressen van de zenders die je nodig hebt op internet en sla er afspeellijsten mee op in het programma. Dan moet je je tv als monitor op je computer aansluiten.

Stap 2

Neem hiervoor een S-videokabel om video over te zetten van een computer naar een tv en een adapter. Sluit de adapter aan op de tv-aansluiting, sluit de kabel aan op de adapteraansluiting en de videokaart van de computer. Klik op de computer met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer "Eigenschappen", ga vervolgens naar het tabblad "Opties" en selecteer de tweede monitor - dit is uw tv.

Stap 3

Download en installeer het TV Player Classic Rus-programma. Je kunt het downloaden via de link https://tvplayerclassic.com/ru/tvplayerclassic.exe. Het programma is gratis, je kunt het gebruiken om meer dan twintig Russische zenders te bekijken, evenals meer dan duizend gratis wereld-tv-zenders. Alle zenders worden uitgezonden via een internetverbinding en hebben geen aansluiting voor een tv-tuner nodig. Het is mogelijk om internet-tv op volledig scherm te bekijken. Kanaallijsten worden voortdurend bijgewerkt.

Stap 4

Gebruik de applicatie RusTVPlayer om internet-tv te kijken. Ga hiervoor naar de browser via de link https://rustv-player.ru/ en klik vervolgens op de knop "Download". Installeer het programma op uw computer, voer het uit. Het bevat 240 kanalen, zowel Russisch als buitenlands.

Stap 5

U vindt hier ook een tv-programma met aankondigingen van films en tv-programma's. Het is mogelijk om de TV-zender in opname of selectief te bekijken. Het programma wordt voortdurend bijgewerkt, u wordt op de hoogte gehouden van nieuwe versies.

Aanbevolen: