Hoe Mms Te Kijken

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Te Kijken
Hoe Mms Te Kijken

Video: Hoe Mms Te Kijken

Video: Hoe Mms Te Kijken
Video: Mark Kelley on Miracle Mineral Solution (MMS) - the fifth estate 2024, April
Anonim

MMS is een multimediaberichtenservice. Door het gebruik van deze dienst kunt u teksten, afbeeldingen, video's en muziek naar uw mobiele telefoon en andere apparaten verzenden en ontvangen.

Hoe mms te kijken
Hoe mms te kijken

Het is nodig

  • -moderne smartphone;
  • -het internet

instructies:

Stap 1

Hoe MMS te bekijken als de mobiele telefoon deze functie niet ondersteunt: Als de telefoon de MMS-functie niet ondersteunt, wordt er een SMS-bericht naar verzonden met de inhoud van het multimediabericht, de grootte en een link naar de bron waar dit bericht is opgeslagen.

Gebruik daarna de WAP-browser en bekijk het MMS-bericht op de opgegeven link.

U kunt ook uw computer gebruiken om het bericht te bekijken.

Stap 2

Een MMS-bericht bekijken op een mobiele telefoon die de MMS-functie ondersteunt: Stel de MMS-functie op de telefoon in. Neem voor de benodigde instellingen contact op met uw mobiele provider en bestel de instellingen. Configureer nu de MMS: menu - berichten - MMS - berichtinstellingen - profiel - bewerk (bewerk) profiel Voer vervolgens de parameters van het bijbehorende profiel in: GPRS - (naam van de mobiele operator) GPRS, voor MTS ziet het profiel er bijvoorbeeld als volgt uit: MTC -> MTS GPRS. Alles, nu kun je MMS gebruiken, berichten naar vrienden sturen en ook berichten bekijken die op je telefoon zijn ontvangen. Deze instelling, evenals het instellen van sms-berichten, moet eenmalig worden gedaan.

Aanbevolen: