Hoe ICQ Op Mobiel Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op Mobiel Te Registreren
Hoe ICQ Op Mobiel Te Registreren

Video: Hoe ICQ Op Mobiel Te Registreren

Video: Hoe ICQ Op Mobiel Te Registreren
Video: regsiter ICQ account bypass phone verifiy 2024, April
Anonim

Wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden staan de registratie van een nieuwe ICQ-gebruiker in de mobiele versie van de client niet toe. Daarom is de enige mogelijke registratieoptie het aanmaken van een nieuw nummer op de officiële website. Daarna wordt het mogelijk om het aangemaakte nummer in de mobiele client te gebruiken.

Hoe ICQ op mobiel te registreren
Hoe ICQ op mobiel te registreren

Het is nodig

  • - mobiele telefoon met ondersteuning voor Java en GPRS;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële ICQ-website (icq.com) in uw browser en selecteer de sectie "Registratie". Voer uw voor- en achternaam in de overeenkomstige velden van het formuliervenster dat wordt geopend. Vul alstublieft uw e-mail adres in. Houd er rekening mee dat er slechts één ICQ-nummer per e-mail kan worden geregistreerd. Maak een nieuw wachtwoord aan om in te loggen op uw account. Houd er rekening mee dat het wachtwoord dat u aanmaakt uit acht cijfers moet bestaan en alleen Latijnse letters en cijfers moet bevatten.

Stap 2

Print uw geboortedatum en geslacht. Klik op de knop "Bijwerken" naast de afbeelding met cijfers en voer de resulterende waarde in het bijbehorende veld in. Klik op de knop "Registreren" en wacht op een e-mail met een link.

Stap 3

Volg de link die je hebt ontvangen en wacht tot het bericht over het succesvol voltooien van de registratie verschijnt. Zorg ervoor dat uw telefoon geschikt is voor Java en GPRS. De eerste is nodig om de client te installeren, de tweede voor de juiste werking. Installeer de meest geschikte versie van de client op uw mobiele apparaat:

- Jimm - voor de overgrote meerderheid van de modellen;

- QIP PDA - voor een smartphone met Symbian of PDA met Windows Mobile.

Stap 4

Voer de geïnstalleerde applicatie uit en log in op uw account.

In het geval van het opheffen van de blokkering van de registratie van een nieuw ICQ-nummer in de Jimm-client, lees de procedure.

Stap 5

Vouw het item "Instellingen" uit in de Jimm-applicatie en specificeer het subitem "Account". Druk op de rechter Menu-knop in het venster dat wordt geopend en selecteer de opdracht "Nieuw registreren". Typ het door u gekozen wachtwoord in het volgende dialoogvenster en vink het selectievakje Ja, altijd aan. Vraag me niet nog een keer in een nieuw venster.

Stap 6

Klik op de knop OK en typ de tekens uit de afbeelding in de regel "Code invoeren" van het volgende dialoogvenster. Druk op de knop "Verzenden" en wacht tot het nieuwe ICQ-nummer is ontvangen.

Aanbevolen: