Hoe Te Registreren In Uw Beeline-account

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren In Uw Beeline-account
Hoe Te Registreren In Uw Beeline-account

Video: Hoe Te Registreren In Uw Beeline-account

Video: Hoe Te Registreren In Uw Beeline-account
Video: Beeline Motor & Fietsnavigatie | GPS navigatie maar dan net even anders... 2024, April
Anonim

Het internet maakt het mogelijk om aankopen te doen zonder de deur uit te gaan, tickets te bestellen, verschillende financiële transacties uit te voeren. En om uw mobiele telefoonaccount snel te kunnen beheren, kunt u zich registreren in uw Beeline-account.

registreer in uw Beeline-account
registreer in uw Beeline-account

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Registratie in het persoonlijke Beeline-account stelt de gebruiker in staat om alle diensten van de operator te beheren en gratis berichten te verzenden. Om gebruik te kunnen maken van zo'n minikantoor, moet u de registratieprocedure voor uw Beeline persoonlijke account doorlopen.

Stap 2

Om uw persoonlijke account in te voeren, heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Om ze te krijgen, stuur een verzoek naar * 110 * 9 #. Na het verwerken van deze opdracht stuurt de operator een bericht naar uw mobiele telefoon met gegevens, waardoor het mogelijk wordt om uw Beeline-account te registreren.

Stap 3

Voer het adres uslugi.beeline.ru in de regel van de internetbrowser in en voer de ontvangen gegevens in.

Stap 4

De wachtwoorden die door de operator worden verzonden, worden automatisch gegenereerd en zijn daarom behoorlijk complex. Wijzig ze bij het registreren van uw persoonlijke Beeline-account.

Stap 5

Als u zich met succes heeft geregistreerd in uw persoonlijke Beeline-account, ziet u na het inloggen op de hoofdpagina uw telefoonnummer, tariefplan, saldo, nummerstatus, informatie over het contract met de telecomoperator. In uw persoonlijke account kunt u uw diensten beheren, het tarief wijzigen, oproepgegevens bestellen, informatie ontvangen over het huidige en bonussaldo en uw account aanvullen.

Aanbevolen: