Hoe Te Registreren Op Instagram

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren Op Instagram
Hoe Te Registreren Op Instagram

Video: Hoe Te Registreren Op Instagram

Video: Hoe Te Registreren Op Instagram
Video: How to Create an Instagram Account! (2021) 2024, April
Anonim

Instagram is de laatste tijd een populaire Amerikaanse dienst voor het gratis delen van foto's en video's. Met zijn hulp kun je uitwisselen met vrienden en nieuwe kennissen uit elke hoek van de wereld, het is voldoende om je te registreren.

Hoe te registreren op Instagram
Hoe te registreren op Instagram

instructies:

Stap 1

Ga vanaf je telefoon naar de app store. Instagram wordt gratis verspreid, dus je kunt het bovenaan de gratis applicaties vinden of door de programmazoekfunctie te gebruiken - typ Instagram in de regel en download de applicatie. Het bestand weegt ongeveer 15 MB.

Stap 2

Klik op het applicatiepictogram wanneer het is gedownload en weergegeven in het menu van uw telefoon. Na het openen onderaan de pagina die verschijnt, ziet u de knop "Registreren", klik erop.

Stap 3

Er wordt een menu geopend waarin u alle velden moet invullen. Voer in de eerste regel - gebruikersnaam - de gewenste bijnaam in en onder het wachtwoord, dat alleen u kent. Wanneer u een bijnaam invoert, zorg er dan voor dat het pictogram ernaast groen wordt, dit betekent dat registratie van zo'n bijnaam mogelijk is. Een rood pictogram betekent dat u een andere naam moet kiezen.

registratie
registratie

Stap 4

Als u bent geregistreerd bij het sociale netwerk Facebook, kunt u dit account op Instagram gebruiken en de foto's die in de applicatie zijn gemaakt, kunnen ook op uw pagina in het sociale netwerk verschijnen. Anders vult u op de volgende regel uw e-mail, naam (bij voorkeur echt) en telefoonnummer in, het laatste veld is optioneel. Klik vervolgens op de knop "Voltooien" en bevestig uw e-mailadres.

Stap 5

Nu kun je naar Instagram gaan door je bijnaam en wachtwoord in te voeren. Op de service kunt u uw vrienden van sociale netwerken, contacten uit het telefoonboek vinden, u abonneren op de meest populaire gebruikers van de service. Als u door de pagina's van de site bladert door op "volgende" te klikken, komt u al snel op de pagina voor het maken van een foto. Selecteer de knop in het midden in het menu en geef toegang tot de foto. Nu kun je overal foto's van maken en op Instagram posten, wat betekent dat je ze met je vrienden kunt delen.

Aanbevolen: