Hoe PSP Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe PSP Te Registreren
Hoe PSP Te Registreren

Video: Hoe PSP Te Registreren

Video: Hoe PSP Te Registreren
Video: Игровая консоль Sony PSP go (PSP-N1003) / Не включается и не заряжается 2024, Maart
Anonim

Het registreren van de PlayStation Portable-spelconsole geeft de gebruiker bepaalde voordelen. Soms is het echter om bepaalde redenen onmogelijk om direct naar het proces te gaan.

Hoe PSP te registreren
Hoe PSP te registreren

Noodzakelijk

  • - documenten van uw settopbox;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Bepaal het land van fabricage van uw PlayStation Portable. Kijk hiervoor naar de gegevens op de servicestickers van je gameconsole, lees de documentatie die bij de verplichte kit zit. Als de PlayStation Portable die je hebt gekocht in de Verenigde Staten is gemaakt, ga dan naar de volgende link om je te registreren:

Stap 2

Zoek in het sitemenu een link naar het apparaatregistratiegedeelte en vul vervolgens een speciaal formulier in om een account voor de eigenaar van de gameconsole te verkrijgen. U kunt zich ook registreren op https://en.playstation.com/psp/, maar het komt vaak voor dat de modellen van de settopbox die in de Verenigde Staten zijn gemaakt niet bedoeld zijn voor verkoop in Europa, op de lijst met apparaten.

Stap 3

Om versies van de PlayStation Portable die in andere landen zijn gemaakt te registreren, gebruikt u de reguliere Russischtalige versie van de hierboven aangegeven site. Door op de link te klikken, scrolt u helemaal naar beneden en vindt u helemaal onderaan de kolom met de lijst met PlayStation Portable-apparaatmodellen.

Stap 4

Selecteer degene die overeenkomt met die van jou en klik op de pagina die wordt geopend in de rechterbovenhoek op de link "Register PlayStation Portable (modelnaam) hier". Er zou een groot venster moeten verschijnen in de velden waarvan u de nodige informatie moet invoeren - uw persoonlijke gegevens en informatie over de Sony-gameconsole die u hebt gekocht. Volg de volgorde op dezelfde manier op Engelstalige sites.

Stap 5

Als je bepaalde problemen ondervindt bij het registreren van de PlayStation Portable-gameconsole, neem dan contact op met een speciaal forum voor ondersteuning, bijvoorbeeld https://community.eu.playstation.com/. Daar kunt u vragen stellen waarin u geïnteresseerd bent, niet alleen met betrekking tot registratie, maar ook met andere vragen over het gebruik van deze console.

Aanbevolen: