Hoe Te Registreren In De AppStore

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren In De AppStore
Hoe Te Registreren In De AppStore

Video: Hoe Te Registreren In De AppStore

Video: Hoe Te Registreren In De AppStore
Video: How To Create Apple ID on iPhone, iPad 2020! (FREE iCloud/Appstore Account) Without Credit Card 2024, April
Anonim

Voor autorisatie in de AppStore wordt een Apple ID gebruikt, die voor alle diensten van het Apple-bedrijf hetzelfde is. U kunt zowel de menufuncties van het apparaat als iTunes gebruiken om een ID aan te maken. Ga hiervoor naar het juiste gedeelte van het winkelmenu en selecteer het gewenste item.

Hoe te registreren in de AppStore
Hoe te registreren in de AppStore

instructies:

Stap 1

Om een Apple ID op uw telefoon aan te maken, start u de AppStore via het menu van uw apparaat. Zoek een gratis hulpprogramma door door de categorieën te bladeren of door de vereiste zoekopdracht in het zoekvak van het programma in te voeren. Druk daarna op de knop "Gratis" en vervolgens op "Installeren".

Stap 2

In het menu dat verschijnt, kies Maak Apple ID aan. In het volgende venster zal het programma u vragen om het land aan te geven waarin u zich bevindt. Geef "Rusland" op en klik op "Voltooien". Accepteer in het volgende scherm de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst door op de bijbehorende knop te klikken.

Stap 3

Voer uw e-mailadres in, evenals uw geboortedatum en het gewenste wachtwoord. Indien nodig kunt u een back-up-e-mail opgeven waarmee u uw account kunt herstellen voor het geval u de toegang tot uw oude mailbox en Apple ID verliest.

Stap 4

Klik na het invoeren van de gevraagde gegevens op Volgende. Vermeld bij het item "Betalingsgegevens" het bankkaartnummer. Als u geen applicaties wilt kopen, vink dan het vakje naast "Nee" aan. Vul de rest van de velden in en klik op "Volgende".

Stap 5

Ga naar uw e-mail met uw telefoon of computerbrowser. Wacht op de aanmeldbrief. Bevestig het aanmaken van de Apple ID door de link in de brief van het bedrijf te volgen. Nadat u op de link hebt geklikt, voert u uw aangemaakte ID en wachtwoord in die tijdens de procedure zijn opgegeven. Als alle gegevens correct zijn ingevoerd, kunt u inloggen op uw account.

Stap 6

Het aanmaken van AppStore-ID's kan ook in iTunes worden gedaan. Open het toepassingsvenster op uw computer en ga naar het gedeelte 'Opslaan'. Selecteer een gratis applicatie in de lijst met categorieën en klik op de knop "Gratis" - "Maak Apple ID aan". Volg de instructies op het scherm, voer alle gevraagde informatie in en bevestig het aanmaken van het record door na installatie de link in de e-mail van Apple te volgen. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om het programma te installeren.

Aanbevolen: