Android Verbinden Met Een Computer

Inhoudsopgave:

Android Verbinden Met Een Computer
Android Verbinden Met Een Computer

Video: Android Verbinden Met Een Computer

Video: Android Verbinden Met Een Computer
Video: How to connect Android to PC 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van Android-apparaten hebben moeite om hun apparaten pas voor de eerste keer op een desktopcomputer aan te sluiten. Feit is dat de ontwikkelaars van Google een niet-triviale oplossing voor dit probleem hebben gekozen.

Android verbinden met een computer
Android verbinden met een computer

instructies:

Stap 1

Verbind uw Android-smartphone met de computer via een USB-kabel en wacht tot de computer het toestel herkent als een nieuw USB-apparaat. Uiterlijk gebeurt er verder niets. Om ervoor te zorgen dat de telefoon wordt herkend als een nieuwe externe schijf, moet u de statusbalk bovenaan het scherm van de smartphone naar beneden verplaatsen en op het veld "USB-apparaat aangesloten" klikken.

Stap 2

Wacht tot het bericht met de verbindingsinformatie van het systeem verschijnt en klik op de knop "Geheugenkaart plaatsen" onder aan het telefoonscherm. Roep daarna het hoofdsysteemmenu van de desktopcomputer op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's".

Stap 3

Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Zoek de geheugenkaart van uw telefoon in het telefoonboek. Het verschijnt nu als een verwisselbare USB-drive.

Stap 4

Een van de belangrijkste redenen waarom veel gebruikers hun mobiele Android-apparaten met hun desktopcomputer moeten verbinden, is de wens om toegang te krijgen tot internet. Ga hiervoor terug naar het hoofdmenu Start en typ cmd in het tekstvak van de zoekbalk. Roep het contextmenu van het gevonden opdrachtregelprogramma op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Als administrator uitvoeren" op te geven.

Stap 5

Typ (netsh wlan set hostednetwork mode = allow ssid = "MS Virtual WiFi" key = "Pass for virtual wifi" keyUsage = persistent) in het Windows command interpreter testveld en bevestig de geselecteerde actie door op de Enter-functietoets te drukken.

Stap 6

Voer vervolgens de volgende opdracht in bij de opdrachtprompt: (netsh wlan start hostednetwork). Sla uw wijzigingen op door nogmaals op de softkey Enter te drukken. Met deze stappen wordt een virtuele draadloze adapter op het systeem gemaakt.

Aanbevolen: