Hoe De Ontvangst Van Mobiele Telefoons Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ontvangst Van Mobiele Telefoons Te Verbeteren?
Hoe De Ontvangst Van Mobiele Telefoons Te Verbeteren?

Video: Hoe De Ontvangst Van Mobiele Telefoons Te Verbeteren?

Video: Hoe De Ontvangst Van Mobiele Telefoons Te Verbeteren?
Video: Slecht signaal op je Android telefoon? ZO kom je er achter waar je moet zijn! 2024, April
Anonim

Ondanks de alomtegenwoordigheid van mobiele telefoons, doen zich nog steeds situaties voor met een slechte ontvangst van mobiele communicatie, het signaal is niet overal beschikbaar. Bovendien hangt de kwaliteit van de communicatie niet af van de kosten van een mobiele telefoon - sommige modellen kunnen hun functies niet aan, zelfs niet in een stadsappartement. Er is een oplossing om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren, kies gewoon de juiste optie.

Hoe de ontvangst van mobiele telefoons te verbeteren?
Hoe de ontvangst van mobiele telefoons te verbeteren?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - versterker;
  • - passieve antenne.

instructies:

Stap 1

Interferentie voor ontvangst kan zijn massieve muren, gewapend beton of metalen vloeren, de afwezigheid van basisstations van een bepaalde operator. Besteed aandacht aan cellulaire repeaters. Het apparaat zal helpen in een ruimte waar het onmogelijk is om te bellen. U werkt bijvoorbeeld in een kantoor in een semi-kelder, communicatie is niet beschikbaar in de ondergrondse parkeergarage, dus u moet elke keer naar buiten om te bellen.

Stap 2

De repeater versterkt het signaal van het basisstation van de operator en straalt het uit naar de mobiele telefoon. Houd er rekening mee dat een onjuist geïnstalleerd systeem de kwaliteit van de verbinding kan verminderen. Neem contact op met de officiële dealers om het systeem te installeren - zij zullen niet alleen de benodigde apparatuur voor u selecteren, maar ook de installatie correct uitvoeren.

Stap 3

Houd er rekening mee dat op het gebied van slechte netwerkontvangst de telefoon veel energie verbruikt, de batterij van de mobiele telefoon de lading begint te verbruiken. Houd daarom de batterijlading in de gaten, soms is het gewoon niet genoeg om te bellen.

Stap 4

Als je geen zin hebt om te rommelen met het installeren van een mobiel repeatersysteem, probeer dan een eenvoudigere optie - een passieve antenneversterker. Het apparaat werkt in een kamer waar er een signaal is, maar zwak, onzeker - de antenne zal het stabiliseren.

Stap 5

Een dergelijke antenne verbetert niet alleen de kwaliteit van de communicatie, maar zorgt ook voor een zuinig verbruik van batterijvermogen, vermindert ruis en interferentie die optreedt bij het telefoneren. Om het te installeren, hoeft u geen specialist te raadplegen, plaats de antenne gewoon in de telefoon, dichter bij het batterijcompartiment.

Stap 6

Als u een uitstapje buiten de stad plant, neem dan meerdere simkaarten van verschillende operators mee. Misschien is het voor stille communicatie voldoende om de operator te veranderen - de kwaliteit van de communicatie hangt rechtstreeks af van het dekkingsgebied van het netwerk.

Aanbevolen: