De Navigator Aanpassen

De Navigator Aanpassen
De Navigator Aanpassen

Video: De Navigator Aanpassen

Video: De Navigator Aanpassen
Video: 5. Instellingen aanpassen WinGPS 5 Navigator 2024, Mei
Anonim

GPS-navigator is een onmisbare assistent voor elke reiziger. De mogelijkheid om als GPS-navigator te dienen is ingebouwd in de meeste moderne modellen smartphones van de hogere en zelfs middenprijsklasse, waardoor verschillende van de handigste functies worden gecombineerd in één compact apparaat.

De navigator aanpassen
De navigator aanpassen

Met de navigator in een mobiele telefoon kunt u navigeren op het signaal van de GPS-satellieten, wat in combinatie met een speciaal programma en kaarten van het gebied helpt om uw eigen locatie zeer nauwkeurig te bepalen. Bovendien kunt u met behulp van de navigator een route uitzetten, de afgelegde afstand en de afstanden tussen objecten op de kaart berekenen en vele andere taken uitvoeren, waarvan het belang en de noodzaak elke reiziger onmiddellijk zal waarderen. Kaarten van de meeste grote steden zijn nu beschikbaar op internet en misschien zijn ze oorspronkelijk in een nieuwe smartphone geladen, waardoor je niet verdwaalt in de verwarring van onbekende straten en wijken.

Om al deze rijkdom aan functionaliteit te gaan gebruiken, blijft het alleen om de navigator correct te configureren. Maar voordat u het gaat aanpassen, moet u een belangrijk voorbehoud maken. Het woord "navigator" wordt vaak opgevat als een elektronisch apparaat dat het signaal van navigatiesatellieten kan ontvangen en decoderen, en een smartphoneprogramma dat, op basis van de gegevens van het navigatieapparaat, een punt op de kaart weergeeft, de afgelegde afstand onthoudt, berekent afstanden, enz.

Het navigatieprogramma zit in ieder geval in de smartphonesoftware, maar de elektronische navigatiemodule kan ofwel een integraal structureel onderdeel van de smartphone zijn of als extern apparaat via kabel of bluetooth worden aangesloten.

  1. Om een externe navigator in te stellen, moet je deze allereerst via bluetooth met je smartphone verbinden. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij elk ander bluetooth-apparaat. Vervolgens wordt de configuratie gedaan met behulp van een speciaal hulpprogramma GPSinfo.
  2. Om de navigatorsoftware voor een smartphone in te stellen, moet u eerst een externe navigator aansluiten of de interne inschakelen en deze correct configureren, en vervolgens de kaarten downloaden van het gebied waarin u het apparaat wilt gebruiken (als ze niet zijn gedownload nog). Kaarten kunnen worden geleverd door de ontwikkelaar van het apparaat of zijn te vinden op internet.

Aanbevolen: