Hoe Een Touchscreen Op Een Chinese Telefoon Te Lijmen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Touchscreen Op Een Chinese Telefoon Te Lijmen
Hoe Een Touchscreen Op Een Chinese Telefoon Te Lijmen

Video: Hoe Een Touchscreen Op Een Chinese Telefoon Te Lijmen

Video: Hoe Een Touchscreen Op Een Chinese Telefoon Te Lijmen
Video: Repair A Phone Screen With Super Glue📱 2024, Mei
Anonim

Chinese telefoons onderscheiden zich door hun kwetsbaarheid en fragiele schermen. Het is de moeite waard om een keer te laten vallen en op zoek te gaan naar een nieuw touchscreen om te vervangen. Zoals later blijkt, is het vinden van een touchscreen het halve werk. Maar het aan de telefoon houden is een heel probleem. In de regel sturen de Chinezen touchscreens zonder lijm en natuurlijk zonder instructies over hoe ze aan een Chinese telefoon moeten worden bevestigd. Maar Russische ambachtslieden hebben dit probleem al lang geleden aangepakt. En ze bieden verschillende oplossingen dan het touchscreen op een Chinese telefoon te lijmen.

Hoe een touchscreen op een Chinese telefoon te lijmen
Hoe een touchscreen op een Chinese telefoon te lijmen

Het probleem komt heel vaak voor - ik heb het touchscreen op de telefoon geplakt, maar het houdt niet vast, er verschijnt een opening, er komt vuil onder en het pelt bijna onmiddellijk af. Hoe te lijmen zodat het touchscreen goed vasthoudt, maar tegelijkertijd de Chinese telefoon niet schaadt?

Eenvoudige plakband voor touchscreens

Ervaren romanschrijvers beweren dat het voldoende is om een goed transparant plakband te gebruiken met een hoge hittebestendigheidsindex - tot 150 ° C. Bijvoorbeeld dubbelzijdige tape voor touchscreens (gemiddelde prijs vanaf 20 roebel voor een streng van 3 meter). Consumenten zijn echter verontwaardigd dat dergelijke tape niet langer dan een dag meegaat en het touchscreen eraf vliegt. Dit kan echt gebeuren als je de basisregels van de applicatie- en lijmtechniek niet volgt:

  1. Veeg alle oppervlakken af met ethylalcohol om ze te ontvetten.
  2. Wacht tot de alcohol is opgedroogd.
  3. Na het aanbrengen op het oppervlak plakken en goed gladstrijken om luchtbellen te voorkomen.
  4. Gebruik een plastic kaart om het oppervlak goed glad te maken.
  5. Kan worden verwarmd met een föhn om het hechtingsproces te versnellen.

Dure plakband voor "dure" telefoons

Apple reparateurs gebruiken professionele montage F9473PC dubbelzijdig ongegrond plakband, transparant. Het heeft een zeer hoge temperatuurbestendigheid (meer dan 270 ° C). De applicatietechnologie is hetzelfde, maar de kosten zijn honderden keren hoger - vanaf 780 per rol van 3 meter.

Welke tape je ook gebruikt voor touchscreens, je kunt het effect versterken met een bankschroef. Noteer het resultaat en laat een paar uur staan.

Houd er echter rekening mee dat als ondanks alle inspanningen het plakband loslaat, het plakband van slechte kwaliteit is met een verlopen houdbaarheid.

Lijmen voor het lijmen van touchscreens op Chinese telefoons

  • Afdichtmiddel voor aquariums. Als je het touchscreen moet verwijderen, verwarm het dan met een föhn
  • POXIPOL is een universele tweecomponentenlijm.
  • Ya Xun YX-615A - Afdichtmiddel voor digitale panelen
  • Profiellijm voor touchscreens B7000

Aanbevolen: