Hoe De Film Op De Telefoon Te Lijmen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Film Op De Telefoon Te Lijmen?
Hoe De Film Op De Telefoon Te Lijmen?

Video: Hoe De Film Op De Telefoon Te Lijmen?

Video: Hoe De Film Op De Telefoon Te Lijmen?
Video: How To Make A Movie With Your Phone 2024, April
Anonim

Een beschermfolie op het display van een mobiele telefoon plakken is geen gemakkelijke taak voor een beginner. Het is immers noodzakelijk dat zo'n film plat op het schermoppervlak ligt en daar lang blijft. Gebruik enkele eenvoudige richtlijnen om het goed te doen.

Hoe de film op de telefoon te lijmen?
Hoe de film op de telefoon te lijmen?

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - beschermfolie voor het telefoonscherm;
  • - middelen voor het reinigen van het weergaveoppervlak;
  • - liniaal of kalender (optioneel).

instructies:

Stap 1

Voordat u de film op uw telefoon aanbrengt, verwijdert u eventueel opgehoopt stof, kruimels en afdrukken van het oppervlak van het scherm. Hiervoor kunt u het beste speciale middelen gebruiken. Doekjes zijn ideaal voor het reinigen van het computerscherm. In tegenstelling tot watten, andere doekjes of stoffen laten ze geen pluisjes of strepen achter op het scherm. Als u alcohol gebruikt, kan het schermoppervlak van uw mobiele telefoon ernstig worden beschadigd.

Stap 2

Wanneer u het scherm veegt, houdt u de achterkant van het apparaat vast. U kunt uw telefoon het beste op een droge en schone ondergrond plaatsen, zoals een vensterbank. De ruimte moet stofvrij zijn, omdat deze snel zal neerslaan op een vochtig scherm.

Stap 3

Om de screenprotector op je mobiele telefoon te plakken, haal je deze uit de verpakking en leg je deze op een droge en schone plaats. Mogelijk vindt u beschermende stickers op de folie. Ze mogen niet onmiddellijk worden verwijderd. Kijk eerst naar de inscripties die erop staan. Ze zijn gemarkeerd met nummers (1 en 2) zodat duidelijk is aan welke kant de folie moet worden gelijmd.

Stap 4

Leg je mobiele telefoon voor je neer. Om de film er goed op te plakken, bevestigt u eerst de rechterkant op het scherm. Trek vervolgens voorzichtig de beschermende sticker los en probeer geen sporen achter te laten op de film zelf. Het is vereist om dit niet in de breedte, maar in de lengte te doen.

Stap 5

Plaats de onbeschermde rand van de film over het scherm. Doe dit langzaam en breng de film voorzichtig aan zodat deze plat ligt. Kijk hoe goed het hecht aan de rand van het scherm. Corrigeer het indien nodig zorgvuldig. Probeer ervoor te zorgen dat de folie meteen duidelijk op zijn plaats valt: als je hem meer dan 3 keer lijmt en verwijdert, blijft hij niet plakken.

Stap 6

Wanneer een rand van de film is uitgelijnd met de rand van het scherm, kunt u de rest van de beschermende sticker verwijderen. Neem de tijd, fotografeer geleidelijk, van boven naar beneden. U moet dit doen: wanneer een rand is gelijmd, gaat u verder met het proces bovenaan het scherm. Op deze manier kun je de film helpen plakken met je vinger zonder het scherm aan te raken.

Stap 7

Loop naar de onderkant van het scherm. Als je de folie plakt, kunnen er luchtbellen op komen. Om dit te voorkomen, strijkt u tijdens het lijmen geleidelijk en zeer voorzichtig elke vastgehechte millimeter van de film glad. Dit voorkomt dat er lucht tussen het scherm en het scherm komt.

Stap 8

Als je bubbels niet hebt kunnen vermijden, probeer ze dan daar te verwijderen. Hiervoor kunt u een kalender, liniaal of creditcard gebruiken. Veeg gewoon de bovenhoek van het scherm naar beneden. In dit geval zal de lucht die zich onder de film heeft verzameld ontsnappen en blijft het oppervlak van het scherm vlak. Doe dit echter voorzichtig om krassen op de beschermfolie te voorkomen. Gebruik hiervoor geen scherpe voorwerpen - dit zal zowel het apparaat als het display beschadigen. Het is niet zo moeilijk om een film op een mobiele telefoon te plakken, het belangrijkste hier is om de positie op het scherm nauwkeurig te bepalen, alles efficiënt en geleidelijk te doen, niet te haasten.

Aanbevolen: