Hoe De Signaalsterkte Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Signaalsterkte Te Vergroten?
Hoe De Signaalsterkte Te Vergroten?

Video: Hoe De Signaalsterkte Te Vergroten?

Video: Hoe De Signaalsterkte Te Vergroten?
Video: Tips: zo verbeter je jouw wifi-signaal 2024, Mei
Anonim

Een bepaalde categorie gebruikers is ontevreden over de signaalkwaliteit van hun eigen draadloze toegangspunt. Dit probleem kan worden opgelost zonder dure apparatuur aan te schaffen.

Hoe de signaalsterkte te vergroten?
Hoe de signaalsterkte te vergroten?

Het is nodig

  • - Tv antenne;
  • - metaaldraad.

instructies:

Stap 1

Probeer om te beginnen gewoon uw wifi-router te verplaatsen. Veel mensen installeren deze apparatuur op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld op een computersysteem of op een vensterbank.

Stap 2

Als je de signaalkwaliteit in een bepaalde kamer moet versterken, verplaats dan de wifi-router erin. Helaas lost deze methode het probleem van een slecht signaalniveau in meerdere kamers tegelijk niet op.

Stap 3

Gebruik verschillende tools om het wereldwijde wifi-signaalbereik van de hotspot te vergroten. Probeer eerst een extra antenne aan te schaffen. Veel wifi-routers hebben één of twee standaardantennes. Koop een grotere antenne en sluit deze aan op het apparaat.

Stap 4

Als deze procedure niet mogelijk is, verstevig dan de bestaande antennes. Schakel de wifi-router uit en schroef de antenne los (indien verwijderbaar). Strip een deel van de isolatie van het bovenste uiteinde van de antenne.

Stap 5

Zoek een ongebruikte tv-binnenantenne. De grootte en vorm spelen geen speciale rol. Verbind beide antennes met een metalen draad. Monteer de router en zet hem aan.

Stap 6

Als je geen binnenantenne hebt gevonden, maar je hebt wel een desktopcomputer, dan kun je de draad van de routerantenne aansluiten op de systeemeenheid van de computer. Als u bang bent voor kortsluiting of andere schade aan de antenne, verwijder dan het deksel van de systeemeenheid. En sluit daar op zijn beurt de draad op aan.

Aanbevolen: