Hoe Wifi Op IPhone In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Wifi Op IPhone In Te Stellen
Hoe Wifi Op IPhone In Te Stellen

Video: Hoe Wifi Op IPhone In Te Stellen

Video: Hoe Wifi Op IPhone In Te Stellen
Video: iPhone: hoe stel ik een statisch IP-adres in 2024, Mei
Anonim

Veel cafés, bibliotheken en andere openbare plaatsen bieden hun bezoekers gratis wifi aan. Om gebruik te maken van de mogelijkheid om gratis uw mail te checken of VKontakte te bezoeken, kunt u met uw iPhone verbinding maken met het netwerk. Door wifi in te stellen op je telefoon kun je flink besparen op duur en traag mobiel internet.

Hoe wifi op iPhone in te stellen
Hoe wifi op iPhone in te stellen

Het is nodig

Iphone, wifi-verbinding

instructies:

Stap 1

Zoek in het hoofdmenu van de iPhone het pictogram Instellingen. Selecteer "Wi-fi" en activeer het. Er verschijnt een nieuwe lijst met instellingen.

Stap 2

Selecteer in de lijst met draadloze netwerken die wordt weergegeven het netwerk waarmee u verbinding wilt maken. Als het netwerk met een wachtwoord is beveiligd, wordt het gemarkeerd met een hangslotpictogram. Voer indien nodig een wachtwoord in. Klik op "Verbinden". U zou nu op het net moeten kunnen surfen.

Stap 3

Controleer de signaalsterkte van de verbinding die wordt aangegeven door het antennepictogram. Hoe meer onderverdelingen, hoe beter de verbinding. Als de verbinding slecht is, wordt aanbevolen om dichter bij de signaalbron te gaan staan.

Stap 4

U kunt uw iPhone instellen om automatisch of willekeurig verbinding te maken met Wi-Fi. In het geval van een automatische verbinding, zal de telefoon constant zoeken naar beschikbare netwerken en u verbinden met een van hen. Als u handmatig verbinding wilt maken met het netwerk, deactiveert u de functie in de Wi-Fi-instellingen.

Stap 5

Eenmaal verbonden met een netwerk, onthoudt de iPhone zijn parameters en de volgende keer dat hij dit netwerk detecteert, maakt hij er automatisch verbinding mee. Om netwerkinstellingen uit het iPhone-geheugen te verwijderen, selecteert u deze uit de lijst met beschikbare netwerken door op de rode pijl rechts van de netwerknaam te klikken en verwijdert u deze.

Stap 6

Als de iPhone automatisch verbinding maakt met het netwerk, maar internet werkt niet, is het raadzaam om dit netwerk uit het telefoongeheugen te verwijderen, wifi uit te schakelen, de telefoon opnieuw op te starten en opnieuw verbinding te maken. In sommige gevallen ligt de oorzaak van problemen niet in de telefoon, maar in de router die het signaal verzendt, of in de verkeerde netwerkinstellingen. In dit geval is het de moeite waard om contact op te nemen met de verbindingsprovider.

Aanbevolen: