Hoe Megaphone Internet In Te Stellen Op Een Chinese IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Megaphone Internet In Te Stellen Op Een Chinese IPhone
Hoe Megaphone Internet In Te Stellen Op Een Chinese IPhone

Video: Hoe Megaphone Internet In Te Stellen Op Een Chinese IPhone

Video: Hoe Megaphone Internet In Te Stellen Op Een Chinese IPhone
Video: Тарифы Мегафона с отличной скидкой. Официально и без MNP. Скидки 30-50% в приложении Мегафона 2024, Mei
Anonim

Het opzetten van een internetverbinding in MegaFon verschilt niet van het opzetten van een andere grote telecomoperator. U hoeft alleen de automatische instellingen op het opgegeven aantal (of nummers) te bestellen en op te slaan. In dit geval maakt het niet uit welk merk telefoon je gebruikt.

Hoe Megaphone Internet in te stellen op een Chinese iPhone
Hoe Megaphone Internet in te stellen op een Chinese iPhone

instructies:

Stap 1

Alle abonnees van MegaFon kunnen op elk moment het abonneeservicenummer 0500 bellen om internetinstellingen op hun telefoon te ontvangen. Opgemerkt moet worden dat dit nummer uitsluitend bedoeld is voor oproepen vanaf een mobiel. Om automatische instellingen via een vaste telefoon te bestellen, gebruikt u het nummer 502-55-00. Nadat u een van de nummers hebt gebeld en op antwoord hebt gewacht, vertelt u de telefoniste de vereiste gegevens. Zodra deze procedure is voltooid, ontvangt u een bericht op uw telefoon met de vereiste instellingen.

Stap 2

De tweede manier om op een mobiele telefoon verbinding te maken met internet is een persoonlijk beroep op een communicatiesalon of een ondersteuningskantoor voor MegaFon-abonnees. U moet dan wel een identiteitsbewijs (paspoort) en een contract meebrengen.

Stap 3

Daarnaast voorziet het bedrijf alle gebruikers van GPRS-instellingen. U kunt ze krijgen met het verkorte nummer 5049. Hiervoor moet u een sms-bericht verzenden en in de tekst het nummer 1 aangeven. Met het opgegeven nummer kunt u ook de WAP- en MMS-instellingen ontvangen. Om ze te bestellen, vervang je in het verzonden bericht een door een drie of twee.

Stap 4

Hier zijn nog twee servicenummers, waardoor het mogelijk is om internet op een mobiele telefoon te configureren - dit zijn de nummers 05049 en 05190.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als een abonnee zich in het MTS-netwerk bevindt, hij ook op zijn telefoon verbinding kan maken met internet. Om dit te doen, moet hij het korte nummer 0876 bellen. Het is trouwens helemaal gratis, het geld voor het gesprek wordt niet in rekening gebracht. Om een internetprofiel te krijgen, kunt u ook de officiële website van de operator bezoeken. Er is een speciaal formulier dat u moet invullen en opsturen.

Stap 6

Beeline geeft een USSD-verzoeknummer * 110 * 181 #. Hiermee kunt u een GPRS-verbinding opzetten. En dankzij het commando * 110 * 111 # zijn automatische internetinstellingen beschikbaar.

Aanbevolen: