Hoe Achtergrond Op IPhone In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Achtergrond Op IPhone In Te Stellen
Hoe Achtergrond Op IPhone In Te Stellen

Video: Hoe Achtergrond Op IPhone In Te Stellen

Video: Hoe Achtergrond Op IPhone In Te Stellen
Video: iPhone X: How to Change Wallpaper on Home Screen & Lock Screen (Live Photos too) 2024, Mei
Anonim

Er zijn geen grenzen voor perfectie. Hoe mooi en handig je iPhone ook is, vroeg of laat wil je iets veranderen. U kunt de melodieën wijzigen, een nieuwe koffer kopen, enz. U kunt dit ook doen door een kleurrijke achtergrond in te stellen op het bureaublad van uw iPhone. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar het belangrijkste is dat het heel eenvoudig is om het te doen.

Hoe achtergrond op iPhone in te stellen
Hoe achtergrond op iPhone in te stellen

instructies:

Stap 1

Zoek iTunes en foto's waarmee je het scherm van je telefoon gaat versieren. Als uw iPhone geen kant-en-klare achtergronden heeft, download deze dan van internet of maak ze zelf. Selecteer hiervoor meerdere afbeeldingen en knip ze uit met een grafische editor. Het formaat voor wallpaper voor iPhone moet 320x480 of 640x960 pixels zijn.

Stap 2

Nadat u de afbeeldingen hebt voorbereid, gaat u verder met het installeren op de iPhone. Download de achtergrond naar uw iPhone via een USB-kabel of via internet. Synchroniseer afbeeldingen.

Stap 3

Ga naar de telefooninstellingen in het item "Wallpaper". Er zijn drie secties: "Wallpaper" - standaard iPhone-afbeeldingen, "Camerarol" - foto's die zijn gemaakt met de toepassing "Camera". Je kunt ze ook als achtergrond gebruiken. De laatste sectie "Fotoarchief" - afbeeldingen die van buitenaf zijn geüpload.

Stap 4

Selecteer het gedeelte "Fotoarchief", aangezien u de achtergrond moet instellen die u naar uw iPhone hebt geüpload. Klik op de afbeelding die je leuk vindt en druk op de knop "Installeren". Ook hier kun je de schaal van de afbeelding instellen. Het nadeel van deze methode is dat op sommige telefoonmodellen de achtergrond alleen op het vergrendelscherm kan worden ingesteld.

Stap 5

Pas de informele manier toe om achtergronden in te stellen op je iPhone. Het wordt uitgevoerd via het WinterBoard-programma en is alleen beschikbaar voor Apple jailbreak-telefoons. Met deze methode kunt u de achtergrond rechtstreeks op uw bureaublad plaatsen, en dit is het onbetwistbare voordeel ten opzichte van de traditionele methode om achtergrondafbeeldingen in te stellen. In telefoonmodellen met firmware 4.0 of hoger, bijvoorbeeld iPhone 3G met iOS 4.2.1, is de methode voor het instellen van achtergronden met dit programma mogelijk niet relevant. Gebruik dan zToogle (vergelijkbare app).

Aanbevolen: