Hoe De Sleutel Tot De Intercom Te Coderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel Tot De Intercom Te Coderen
Hoe De Sleutel Tot De Intercom Te Coderen

Video: Hoe De Sleutel Tot De Intercom Te Coderen

Video: Hoe De Sleutel Tot De Intercom Te Coderen
Video: BlitzWolf BW-IS22 - Alarm, wifi + GSM, Tuya Smart, integratie en bediening in Home Assistant 2024, Mei
Anonim

Nu zijn bijna alle toegangsdeuren uitgerust met intercoms. Om bij uw appartement te komen, heeft u ook een extra sleutel nodig. Wat als u zelf de sleutel voor de intercom moet programmeren?

Hoe de sleutel tot de intercom te coderen
Hoe de sleutel tot de intercom te coderen

Het is nodig

  • - interfoon;
  • - nieuwe sleutel.

instructies:

Stap 1

Voer de sleutelcodering uit voor de deurtelefoon van het merk Raimann. Om het menu te openen, klikt u op de sleutelknop en voert u achtereenvolgens de cijfers in van 9 tot 4. Wacht op de pieptoon. Voer vervolgens de cijfers van 1 tot 6 in. De letter P moet op het scherm verschijnen. Om naar de menu-items te gaan, selecteert u de sleutel van 2 tot 8 (2 - instellingen waar u naartoe kunt gaan en de sleutel kunt programmeren).

Stap 2

Ga naar het servicemenu van de VIZIT-intercom, kies hiervoor #99, dan klinkt er een pieptoon. Voer vervolgens de code 1234 in, wacht op het signaal. Om naar het menu-item toetsprogrammering te gaan, drukt u op knop 3. Voer vervolgens het appartementnummer in, bevestig de sleutel aan de intercom, kies # om de wijzigingen op te slaan en vervolgens * om het menu met intercominstellingen te verlaten. Als het geen sterretje en hekje heeft, worden in plaats daarvan de C- en K-knoppen gebruikt.

Stap 3

Codeer de sleutels van de Cifral-intercom. Om dit te doen, klik op bel 41, bel dan 1410.2, voer 7054 in 3. Klik op een willekeurig nummer, houd ingedrukt tot het opschrift verschijnt. In het menu kunt u uw sleutel in het deurtelefoongeheugen schrijven. Druk hiervoor op knop 5, voer vervolgens het appartementnummer in, de Touch-knop verschijnt op het scherm.

Stap 4

Bevestig de sleutel. Het wordt opgenomen in het intercomgeheugen. Alle beschreven methoden zullen werken als de standaardinstellingen niet zijn gewijzigd door het installatieprogramma, wat onwaarschijnlijk is. Zoals de praktijk laat zien, gebeurt dit vrij zelden.

Stap 5

Codeer de sleutels van de Eltis deurtelefoon. Om het systeemmenu te openen, drukt u op knop B en houdt u deze 7 seconden ingedrukt. Voer het systeemwachtwoord (1234) in. De firmware wordt op het scherm weergegeven en het menu wordt geladen. Kies het appartementnummer, druk op "B".

Stap 6

Vervolgens verschijnt het LF-commando, leun op de toets. Het bericht Toevoegen verschijnt op het scherm als u nog niet eerder de sleutels voor dit appartement heeft gecodeerd. Of appartementnummer, als de codering al is gedaan. Met deze sleutel kunt u de deur direct na het verlaten van het systeemmenu openen.

Aanbevolen: