Een Satellietzender Coderen En

Inhoudsopgave:

Een Satellietzender Coderen En
Een Satellietzender Coderen En

Video: Een Satellietzender Coderen En

Video: Een Satellietzender Coderen En
Video: TV kijken in je camper of caravan - Met of zonder satelliet 2024, Mei
Anonim

Om een specifiek satellietkanaal te decoderen, heb je sleutels en een emulatorprogramma nodig. Als de emulator niet op uw apparaat is geïnstalleerd, is het niet mogelijk om de kanalen te decoderen. Houd er rekening mee dat deze actie een zekere aansprakelijkheid met zich mee kan brengen, aangezien dit in strijd is met de regels van het contract.

Een satellietzender coderen en
Een satellietzender coderen en

Het is nodig

  • - een ontvanger met een emulator;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Betaal voor het bekijken van satellietzenders met behulp van een voor u geschikte methode van uw tv-aanbieder, waarna u er legaal toegang toe krijgt. Houd er rekening mee dat er daarnaast alternatieve manieren zijn om toegang te krijgen tot het bekijken van satellietzenders, bijvoorbeeld door te delen.

Stap 2

U kunt één kaart voor meerdere apparaten gebruiken door ze op één netwerk aan te sluiten. Sommige internetbronnen bieden ook toegang tot kijkkanalen via internetdeling. Hier moet u ook een bepaald bedrag op de rekening van de site-eigenaar storten om de service te gebruiken.

Stap 3

Als u de toegang tot het bekijken van een bepaald kanaal zelf wilt deblokkeren, zoek dan uit welke codering in uw geval is gebruikt en doe een sleutelverzoek op internet. De sleutels worden met behulp van de afstandsbediening ingevoerd in een speciaal emulatorprogramma dat in sommige modellen ontvangers is geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat als het niet aanwezig is in uw apparaatmodel, u het opnieuw moet flashen, omdat u anders gewoon nergens de sleutels kunt invoeren.

Stap 4

Nadat je de toegangssleutels hebt gevonden, zet je de ontvanger aan en ga je naar de emulator. Afhankelijk van het model is er een speciale combinatie om dit programma te openen, die u kunt bekijken in de gebruikershandleiding, als de emulator ingebouwd is; of op internet, als het programma door u zelf is geïnstalleerd tijdens de firmware. Voer de sleutel in met behulp van het programmamenu en de afstandsbediening.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u met deze methode niet langer dan 10-15 minuten naar het kanaal kunt kijken. Televisieaanbieders hebben deze optie al lang voorzien, daarom worden om veiligheidsredenen de sleutels voor de zenders periodiek gewijzigd.

Aanbevolen: