Hoe De Sleutel In De Ontvanger In Te Voeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel In De Ontvanger In Te Voeren?
Hoe De Sleutel In De Ontvanger In Te Voeren?

Video: Hoe De Sleutel In De Ontvanger In Te Voeren?

Video: Hoe De Sleutel In De Ontvanger In Te Voeren?
Video: wat doe je, als je je sleutel in de auto bent vergeten? 2024, April
Anonim

Om satelliet-tv-kanalen te bekijken, hebt u een speciaal apparaat nodig - een ontvanger waarmee u een signaal van de satelliet kunt ontvangen en naar uw tv kunt verzenden. Om toegang te krijgen tot bepaalde kanalen, moet u hun codes invoeren.

Hoe de sleutel in de ontvanger in te voeren?
Hoe de sleutel in de ontvanger in te voeren?

Het is nodig

  • - televisie;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Bepaal de fabrikant en het merk van de ontvanger om de kanaaltoetsen in te voeren. Als je een Hivision / APEX D-box ontvanger hebt, volg dan deze stappen om de sleutels in de ontvanger in te voeren.

Stap 2

Voer de emulator in, ga hiervoor naar het menu en stel vervolgens het tabblad "Config" in. Druk achtereenvolgens op de knoppen 1 tot 4. Wacht tot het emulatormenu verschijnt. Markeer Biss, druk op OK. Als het scherm Geen gegevens gevonden weergeeft, betekent dit dat de emulator leeg is en dat er geen sleutels in zitten.

Stap 3

Druk op de rode knop op de afstandsbediening. U moet bijvoorbeeld de sleutel voor het Megasport-kanaal, de Amos-satelliet, invoeren. Deze toetsen kunnen in verschillende versies worden gegeven, afhankelijk van het type tuners. Voer de eerste vier cijfers van de sleutel in het veld Biss in, dit is het nummer van de provider. Een lijst van alle nummers is te vinden op

Stap 4

Zoek de cijfers die in het midden van de toets staan, laat in plaats daarvan streepjes in BIss. Voer ze niet in. Verder zijn er in de ruimte voor de toets op de tuner acht paar cijfers en in uw code zijn er zes paar. Voer daarom alle beschikbare nummers in en voeg er twee nullen aan toe. Druk daarna op de rode knop om de sleutels aan de ontvanger toe te voegen. Klik op Afsluiten, klik op OK om de sleutels op te slaan. Verlaat het menu. De sleutels met de Biss-codering op andere ontvangers worden op dezelfde manier ingevoerd.

Stap 5

Voeg Biss-codering toe aan de ontvanger om de sleutels in de tuner in te voeren. Voer hiervoor de code 9339 in vanaf de afstandsbediening, ga naar het submenu "Editor", ga naar het coderingsmenu. Klik op de groene knop om een sleutel toe te voegen. Vul de velden in: Caid - voer 2600 in; voer in het veld "Kanaal-ID" de kanaalcode in; Voer in het veld "Frequentie" de transponderfrequentie in. De sleutel zelf moet worden ingevoerd in het veld "Sleutelgegevens". Gebruik hiervoor de toetsen omhoog/omlaag of voer letters in met de cijfertoetsen op de afstandsbediening. Bewaar de sleutel. Klik hiervoor op "OK" en vervolgens op Afsluiten.

Aanbevolen: