Hoe De Sleutel In De Tuner In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel In De Tuner In Te Voeren
Hoe De Sleutel In De Tuner In Te Voeren

Video: Hoe De Sleutel In De Tuner In Te Voeren

Video: Hoe De Sleutel In De Tuner In Te Voeren
Video: 12 volt battery disconnect kill switch 2024, Mei
Anonim

De eigenaren van schotelantennes hebben soms situaties waarin televisie niet kan worden benaderd. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat de abonnee niet weet hoe hij een speciale sleutel in de tuner moet invoeren. De sleutel wordt meestal uitgegeven bij het aansluiten van kanalen.

Hoe de sleutel in de tuner in te voeren
Hoe de sleutel in de tuner in te voeren

Noodzakelijk

  • - TV en afstandsbediening;
  • - satellietantenne;
  • - tuner.

instructies:

Stap 1

Schakel eerst uw emulator in en activeer deze. Open hiervoor het item "Menu" en voer daar de combinatie "19370" in en typ vervolgens "2486" in het vak dat verschijnt. Open vervolgens het item "Games", dat de emulator bevat. Als het systeem niet opent, start u de software volledig opnieuw en begint u opnieuw te typen. Er zijn twee manieren om sleutels in te voeren.

Stap 2

Als de emulator is gescheiden van de rest van het systeem, drukt u op de "0"-knop op de afstandsbediening terwijl de tuner en de tv zijn ingeschakeld. Er kunnen twee resultaten zijn van deze actie: het verschijnen van een bord op het tv-scherm, dat de soorten coderingen, lijsten met mogelijke sleutels en de namen van de providers zelf aangeeft; grafieken van de ontvangen signaalsterkte en kwaliteit kunnen ook verschijnen. Het eerste geval toont u de aanwezigheid van een emulator in de firmware en de prestaties ervan. De tweede laat u weten dat u nergens gegevens kunt invoeren.

Stap 3

Selecteer het gewenste type codering door op de linker- en rechterpijl op de afstandsbediening te drukken. Om naar de lijn van de provider te gaan, drukt u op de omlaag-toets. Wanneer de cursor op de provider staat die je nodig hebt, klik je op "ok". Er verschijnt een tafel voor je. Bewerk het volgens de aanwijzingen onder de tabel en sla op door op de rode knop op de afstandsbediening te drukken.

Stap 4

Gebruik de tweede methode als de BISS-emulator in het hele systeem is geïntegreerd. - selecteer het kanaal waarvoor u de sleutel wilt invoeren; - open de modus voor volledig scherm om te bewerken; - druk op de knop "0" en voer vervolgens het wachtwoord "0000" in "; - wanneer het emulatormenu verschijnt, opent u de toetsenpagina met behulp van de pijlen naar rechts of links. Voer uw sleutel in op de regel die in een andere kleur wordt weergegeven dan de rest; - volg dezelfde stappen om alle kanalen te activeren die u nodig hebt.

Aanbevolen: