Een Sleutel In Het Register Repareren

Inhoudsopgave:

Een Sleutel In Het Register Repareren
Een Sleutel In Het Register Repareren

Video: Een Sleutel In Het Register Repareren

Video: Een Sleutel In Het Register Repareren
Video: Fix, Clean And Repair Windows 10/8/7 Registry [Tutorial] 2024, April
Anonim

Het register is een gestructureerde database van het Windows-besturingssysteem die informatie bevat over de instellingen en de status van het systeem. Veel virussen wijzigen de status van het register om hun aanwezigheid te maskeren. Het resultaat van deze acties kan het verbod zijn om het "Configuratiescherm", "Taakbeheer", de onmogelijkheid om op internet te surfen, enz.

Een sleutel in het register repareren
Een sleutel in het register repareren

instructies:

Stap 1

Om registersleutels te herstellen, kunt u speciale editors gebruiken. Een daarvan is Glary Registry Repair. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en gestart, selecteert u in de sectie "Taken" het selectievakje "Regel het register" en selecteert u vervolgens in het "Scangebied" de items Register-integriteit en Bestanden en mappen. Klik in het gedeelte Taken op Zoeken naar fouten. Nadat de zoekopdracht is voltooid, geeft het programma een lijst met gevonden fouten weer. Klik op de knop Repareren.

Stap 2

Een ander bekend programma voor het repareren van het register is CCleaner. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd en gestart, klikt u in het linkerdeel van het dialoogvenster op het pictogram "Register" en vinkt u in het gedeelte "Registerintegriteit" de vakjes aan die u wilt aanvinken. Na het voltooien van de zoekopdracht verschijnt een lijst met gevonden fouten aan de rechterkant van het scherm

Stap 3

Klik op Repareren. Antwoord "Ja" op de vraag van het systeem over het opslaan van de reservekopie. Geef de locatie op waar de registerback-up wordt opgeslagen. Het is noodzakelijk om de huidige staat van het systeem te herstellen als de oplossingen tot problemen leiden.

Stap 4

De eerste fout uit de lijst verschijnt op het scherm en legt uit waarom het is gebeurd. Als u de knop "Fix" gebruikt, zal het programma elke fout om de beurt uitvoeren. Als u alle problemen in één keer wilt verwijderen, klikt u op Geselecteerde repareren.

Stap 5

Een ander populair registerreparatieprogramma is AVZ4. Selecteer in het programmamenu "Bestand", vervolgens het commando "Database-update" en klik op "Start" in een nieuw venster.

Stap 6

Kies vervolgens de optie "Scannen" in het menu "Bestand". Markeer de te controleren gebieden. Nadat de scan is voltooid, gebruikt u de opdracht Systeemherstel om de effecten van virussen te herstellen. Schakel de selectievakjes in van de functies die u wilt herstellen en klik op Geselecteerde bewerkingen uitvoeren.

Aanbevolen: