Hoe Een Nummer Te Coderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Te Coderen
Hoe Een Nummer Te Coderen

Video: Hoe Een Nummer Te Coderen

Video: Hoe Een Nummer Te Coderen
Video: Het CODEREN van interviews | SCRIPTIE Tips 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig, wanneer automatische nummerherkenning in elke mobiele telefoon is ingeschakeld, is de enige manier om uw telefoon te verbergen het activeren van de "Nummeridentificatie-ID"-service. Laten we eens kijken naar de methode om deze service te verbinden met elk van de Grote Drie-operators.

Door te verbinden
Door te verbinden

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken met de "Nummeridentificatiebeperking" en uw Beeline-telefoonnummer te classificeren, kiest u * 110 * 071 # vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op de beltoets. Of bel het nummer 0674 09 071. De abonnementskosten voor het gebruik van de service voor de meeste tariefplannen bedragen 3,77 roebel. per dag.

Stap 2

MTS-abonnees kunnen de Anti-Caller ID-service activeren om automatische identificatie van hun nummer te verbieden door * 111 * 46 # te kiezen vanaf hun mobiele telefoon en op de beltoets te drukken. De service kan ook worden geactiveerd via de sectie "Internet Assistant" op de officiële MTS-website. Daar kunt u ook de abonnementskosten voor het gebruik van de service bekijken.

Stap 3

De mobiele operator "MegaFon" biedt activering van de "Nummeridentificatie-identificatie"-service met behulp van het commando * 105 * 3 * 2 * 3 * 1 * 1 #, na het kiezen van die op uw mobiele telefoon, moet u op de beltoets drukken. Daarnaast kan de dienst worden geactiveerd via het automatische spraakmenu door 0505 te bellen vanaf uw mobiele telefoon. De kosten van de service bedragen 5 roebel. kloppen.

Aanbevolen: