Hoe Maak Je RAM Vrij Op Je Smartphone

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je RAM Vrij Op Je Smartphone
Hoe Maak Je RAM Vrij Op Je Smartphone

Video: Hoe Maak Je RAM Vrij Op Je Smartphone

Video: Hoe Maak Je RAM Vrij Op Je Smartphone
Video: How To Increase RAM On Your Android Phone ||(2020 WORKS) 2024, Mei
Anonim

Het RAM-geheugen van een smartphone moet, net als een computer, worden schoongemaakt, vooral als er een groot aantal applicaties is gestart. Veel programma's laten onnodige "staarten" achter, die later in het geheugen blijven en de snelheid van het apparaat beïnvloeden. Om onnodige bestanden uit het RAM-geheugen te verwijderen, worden speciale hulpprogramma's gebruikt.

Hoe maak je RAM vrij op je smartphone
Hoe maak je RAM vrij op je smartphone

Het is nodig

  • - Vermoord mij;
  • - Vrij geheugen;
  • - RAM-reiniger

instructies:

Stap 1

Voor het Symbian-platform is er een speciale KillMe-applicatie waarmee je zelfs draaiende systeemapplicaties kunt beheren. Processen die veilig kunnen worden gelost, zijn gemarkeerd met "*".

Stap 2

Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer het op je telefoon. Voer het hulpprogramma uit en ga op het eerste tabblad naar "Menu" - "Alles sluiten". Ga naar het juiste tabblad om systeemprocessen te verwijderen.

Stap 3

Android OS beheert zijn eigen RAM goed. De taakmanager die in het apparaat is ingebouwd, "doodt" automatisch alle ongebruikte taken na een bepaalde tijdsperiode. Wanneer u op de Home-knop van het apparaat drukt, slaat de telefoon de applicatie-instellingen op de harde schijf op, waardoor applicaties uit het RAM-geheugen worden verwijderd. Wanneer u terugkeert naar deze toepassing, wordt deze opnieuw in de tijdelijke opslag geladen en vervolgens wordt de opgeslagen status geladen tot de laatste keer dat u afsluit. Wanneer het apparaatgeheugen overbelast is, "doodt" de ingebouwde manager automatisch nutteloze processen.

Stap 4

Voor de iPhone is een groot aantal resource-intensieve applicaties en games ontwikkeld, die veel RAM in beslag nemen. Om het vrij te maken, kunt u de taakbeheerders FreeMemory en MemoryStatus gebruiken.

Stap 5

Wanneer u FreeMemory start, krijgt u een grafiek te zien met de status van het RAM-geheugen van uw apparaat. Met Geheugenstatus kunt u het geheugen in twee stappen wissen. Eerst wordt het Safari.app-proces verwijderd en wordt een deel van de tijdelijke opslag vrijgemaakt. De tweede stap verwijdert Mail.app, iPod.app, waardoor er nog meer ruimte vrijkomt.

Stap 6

Het afsluiten van applicaties in Windows Mobile is niet altijd correct, er zijn een soort "lekken" van geheugen. Om het apparaat niet elke keer opnieuw op te starten, gebruikt u het hulpprogramma RAM Cleaner, dat de gebruikte services met een bepaalde frequentie opschoont. Het is vooral belangrijk om dit programma te gebruiken als je vaak navigatiesoftware en "zware" games gebruikt.

Aanbevolen: