Hoe Maak Je RAM Vrij Op Een Draagbare Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je RAM Vrij Op Een Draagbare Computer
Hoe Maak Je RAM Vrij Op Een Draagbare Computer

Video: Hoe Maak Je RAM Vrij Op Een Draagbare Computer

Video: Hoe Maak Je RAM Vrij Op Een Draagbare Computer
Video: How to Clear Memory and Boost RAM on Windows 10 | 2020 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende algemeen beschikbare aanbevelingen voor het vrijmaken van het RAM-geheugen van de PDA met behulp van systeemtools. Andere methoden zijn het downloaden en installeren van gespecialiseerde schoonmaaktoepassingen.

Hoe maak je RAM vrij op een draagbare computer
Hoe maak je RAM vrij op een draagbare computer

instructies:

Stap 1

De grootte van het RAM-geheugen van de PDA wijkt sterk af van de totale geheugengrootte die wordt aangegeven door de fabrikant van het apparaat. Dit komt doordat er een bepaalde hoeveelheid geheugen nodig is voor de normale werking van het geïnstalleerde besturingssysteem zelf. Van de opgegeven 64 MB blijft er meestal 25 tot 45 MB over.

Stap 2

De eenvoudigste manier om het RAM-geheugen van een mobiel apparaat vrij te maken, is door de installatie en het gebruik van resource-intensieve complexe games van de nieuwste generatie en navigatieprogramma's te weigeren. Zorg ervoor dat ongebruikte applicaties niet alleen worden geminimaliseerd, maar gesloten, en probeer het zonder mooie maar grote thema's en grafische skins te doen.

Stap 3

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en open de link "Systeem". Vouw het knooppunt Taakbeheer uit en zoek de ongebruikte toepassingen in de catalogus. Selecteer de gevonden programma's en sluit hun werk door op de knop "Sluiten" te klikken.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" en open opnieuw de link "Systeem". Vouw het opstartknooppunt uit en verminder het aantal toepassingen in de lijst tot het absoluut noodzakelijke minimum.

Stap 5

Start uw mobiele apparaat opnieuw op. Met de zachte resetprocedure kunt u alle lopende processen beëindigen en de hoeveelheid gebruikte RAM verminderen.

Stap 6

Download en installeer op uw Pocket PC een gespecialiseerde applicatie voor het vrijgeven van RAM RAM Cleaner, vrij verspreid op internet. Dit programma zal een aparte service creëren die de procedure start om het geheugen van het apparaat met regelmatige tussenpozen op te schonen en niet werkt in de slaapstand op de achtergrond.

Stap 7

Profiteer van de geavanceerde functies van een ander gratis hulpprogramma, cleanRAM. Een kenmerk van de applicatie is een drietraps geheugenopschoningssysteem: - snel - om inactieve applicaties te beëindigen; - hoge kwaliteit - om te scannen en de prestaties te verbeteren; - fundamenteel - om alle mogelijke services en services te beëindigen.

Aanbevolen: