Een Luidspreker Opnieuw Ontwerpen

Inhoudsopgave:

Een Luidspreker Opnieuw Ontwerpen
Een Luidspreker Opnieuw Ontwerpen

Video: Een Luidspreker Opnieuw Ontwerpen

Video: Een Luidspreker Opnieuw Ontwerpen
Video: Making Mini Maze Speaker | Hear How it Sounds 2024, Mei
Anonim

De luidspreker van een overvloedige telefoon gaat nogal eens kapot. Bij een kleine storing kunt u zelf repareren, bij complexe storingen is het aan te raden contact op te nemen met de servicecentra.

Een luidspreker opnieuw ontwerpen
Een luidspreker opnieuw ontwerpen

Noodzakelijk

  • - soldeerbout;
  • - gereedschapsset.

instructies:

Stap 1

Download de servicehandleiding voor uw model mobiele telefoon. Begin niet zonder het apparaat te repareren. Bepaal precies welke luidspreker moet worden gerepareerd en ga vervolgens verder met het demonteren van de telefoon volgens de instructies voor uw model.

Stap 2

Bepaal wat de storing van de luidspreker is, als het iets eenvoudigs is dat u gemakkelijk genoeg kunt oplossen, bijvoorbeeld losse contacten solderen of de locatie in de structuur corrigeren, begin dan met het veranderen van de luidspreker van een mobiel apparaat. Houd er rekening mee dat zelfreparatie of vervanging van onderdelen van mobiele telefoons alle garantieverplichtingen van de fabrikant wegneemt, dus zorg ervoor dat de garantieperiode al is verstreken.

Stap 3

Als de storing van de luidspreker van de mobiele telefoon ernstig genoeg is, neem dan contact op met de specialisten van de servicecentra voor reparatie of vervanging, want als de oorzaken van de storing onjuist zijn bepaald of als de reparatievolgorde onjuist is, kunt u de apparaten beschadigen buiten de mogelijkheid van herstel.

Stap 4

Als de luidspreker in uw telefoon kapot is, kunt u deze beter vervangen door een nieuwe als u uw mobiele apparaat in de toekomst wilt blijven gebruiken. Het is het beste om luidsprekermodellen te kiezen die goede gebruikersrecensies hebben. Hier zou de juiste actie zijn om contact op te nemen met servicecentra, die niet alleen garantie bieden voor het uitgevoerde werk, maar ook voor het te vervangen reserveonderdeel. Dit is heel handig in termen van het verkorten van de tijd voor het zelfstandig vervangen van de luidspreker, evenals een eventuele verdere storing ermee tijdens de garantieperiode, die u kunt verhelpen in het kader van de tussen u en de aannemer gesloten overeenkomst.

Aanbevolen: