Hoe De Locatie Telefonisch Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Telefonisch Te Bepalen
Hoe De Locatie Telefonisch Te Bepalen

Video: Hoe De Locatie Telefonisch Te Bepalen

Video: Hoe De Locatie Telefonisch Te Bepalen
Video: Hoe triac te controleren 2024, Mei
Anonim

Is je telefoon gestolen of ben je hem kwijt? Verward en niet zeker wat te doen? Maak je geen zorgen, de technologie stelt je tegenwoordig in staat om tot op de meter nauwkeurig te bepalen waar je mobiel zich bevindt.

Hoe de locatie telefonisch te bepalen
Hoe de locatie telefonisch te bepalen

instructies:

Stap 1

U kunt gsm zoeken gebruiken bij het zoeken naar een persoon op mobiel telefoonnummer. Er zijn veel websites die dit soort diensten aanbieden. Kies degene die je het leukst vindt, bestudeer de instructies die daar worden gepresenteerd in detail en ga verder met de actie.

Stap 2

Vergeet niet dat er naast betaalde mobiele locatiesites ook veel gratis diensten zijn. Velen van hen adverteren luid over zichzelf en beloven de locatie van de abonnee te bepalen met een nauwkeurigheid van meters. Ten eerste laat de nauwkeurigheid van de informatie die u op deze manier ontvangt te wensen over. Ten tweede kunnen ze, na het betalen van het geld, eenvoudigweg weigeren om aan uw verzoek te voldoen, verwijzend naar het feit dat de telefoon van de gewenste abonnee is uitgeschakeld. Wees voorzichtig wanneer u wordt aangeboden om voor de dienst te betalen met een gewone sms, om de lage kosten aan te geven. In de regel zijn dit pure leugens en nadat u het saldo van uw mobiele telefoon heeft gecontroleerd na het betalen voor de dienst, zult u zien dat het bedrag dat ervan wordt afgeschreven vele malen hoger is dan het bedrag dat op de site wordt aangegeven.

Stap 3

Neem contact op met uw kennissen die bij de gsm-operator werken. Het punt is dat elke mobiele telefoon een speciaal IMEI-serienummer heeft. Als de mobiel aan staat, ziet de telecomoperator de locatie van dit nummer tot op meters nauwkeurig. Mogelijk wordt u op een bepaald moment verteld waar uw telefoon is. Maar het probleem is dat dergelijke verzoeken aan een telecommunicatiebedrijf het recht hebben om alleen speciale diensten, openbare aanklagers of politie te maken. Om de informatie te verkrijgen waarin u geïnteresseerd bent, zoekt u kennissen in de bovenstaande afdelingen of bij de medewerkers van het bedrijf van de operator en probeert u hen te contacteren met een motiverend verzoek.

Stap 4

Wanneer u zoekmachines gebruikt en vrienden om hulp vraagt, onthoud dan dat informatie over abonnees gesloten is en niet wettelijk wordt verstrekt voor gebruik door een groot aantal mensen. Uitzonderingen zijn gevallen die door de wet zijn bepaald. Deze relaties worden geregeld door artikel 137 van het Wetboek van Strafrecht "Schending van de onschendbaarheid van het privéleven".

Aanbevolen: