Hoe U Telefonisch Uw Locatie Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Telefonisch Uw Locatie Kunt Achterhalen
Hoe U Telefonisch Uw Locatie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Telefonisch Uw Locatie Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Telefonisch Uw Locatie Kunt Achterhalen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Verdwalen in een onbekende stad is net zo eenvoudig als peren pellen. Een mobiele telefoon kan te hulp komen, waar tegenwoordig bijna niemand meer van afkomt. Gebruik de diensten van een telecomoperator of navigeer op Google- of Yandex-kaarten.

Hoe u telefonisch uw locatie kunt achterhalen
Hoe u telefonisch uw locatie kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Bel de servicedesk van uw serviceprovider, stel uzelf voor en vraag hen u te lokaliseren. Om dit te doen, moet u mogelijk de pincode van uw telefoon doorgeven, zodat de coördinator kan controleren of u de eigenaar van de mobiele telefoon bent. De fout bij het bepalen van uw locatie kan echter enkele honderden meters tot enkele kilometers bedragen, afhankelijk van hoe ver de zendmasten van u verwijderd zijn.

Stap 2

U kunt dergelijke informatie krijgen als u abonnee bent van Megafon-Moskou of Megafon-St. Petersburg mobiele communicatie. Wanneer u verbinding maakt met deze operator, wordt u automatisch gebruiker van de Dichtstbijzijnde service. Om uw locatie te bepalen, hoeft u alleen deze dienst uit de menulijst te selecteren, vervolgens het object waarin u geïnteresseerd bent (bijvoorbeeld een museum of een café) en uw keuze te bevestigen. Ontvang een sms met een lijst van voor u interessante objecten, waarin standaard ook de naam van het dichtstbijzijnde metrostation staat.

Stap 3

Download Google- of Yandex-kaarten naar uw telefoongeheugen of microSD-kaart. In telefoons op basis van Android zijn GoogleMaps al opgenomen in het geheugen van het apparaat. Selecteer deze kaarten in het menu om de locatie te bepalen, die kan worden verfijnd door in te zoomen op de kaart. Als YandexMaps echter met elk type verbinding werkt, kan Google het beste worden gebruikt door GPRS of 2G in te schakelen.

Stap 4

Gebruik geen mobiele en internetdiensten die aanbieden om uw locatie tot op een meter nauwkeurig te bepalen als u een sms verstuurt met een codewoord of uw telefoonnummer opgeeft in de activeringsregel van de dienst. Mocht je toch in de val lopen van oplichters, bel dan je telecomoperator of stuur een brief naar de supportdienst om te voorkomen dat je via deze diensten toegang krijgt tot je telefoon. Anders wordt er geld van uw rekening afgeschreven totdat u de toegang blokkeert.

Aanbevolen: