Hoe U De Locatie Telefonisch Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Locatie Telefonisch Kunt Achterhalen
Hoe U De Locatie Telefonisch Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Locatie Telefonisch Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Locatie Telefonisch Kunt Achterhalen
Video: Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet! 2024, Mei
Anonim

Met behulp van een mobiele telefoon is het nu niet alleen mogelijk geworden om niet alleen te bellen, internetten en een heleboel andere dingen te doen, maar ook andere abonnees te zoeken. Dit kan dankzij speciale diensten van de grootste telecomoperators.

Hoe u de locatie telefonisch kunt achterhalen
Hoe u de locatie telefonisch kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

De Locator-service helpt MTS-klanten als ze de coördinaten van de locatie van een andere abonnee willen weten. Ze kunnen dit eenvoudig doen door een sms te sturen naar 6677 (de tekst moet het nummer van de andere abonnee en zijn naam bevatten). Toegegeven, om toegang te krijgen tot de gegevens van een ander, moet u hiervoor eerst zijn toestemming krijgen. Het is heel eenvoudig om dit te doen, laat de abonnee gewoon het bericht bevestigen dat hem is toegekomen met uw nummer. Er zijn geen abonnementskosten voor het gebruik van Locator, maar voor elk verzonden verzoek wordt ongeveer 10 roebel van het account afgetrokken.

Stap 2

Bij de Beeline-operator is alles ook uiterst eenvoudig: je kunt erachter komen waar een persoon in je buurt nu is door 684 te bellen, of liever door hem een sms te sturen met de tekst L. Je moet eerst de dienst activeren met het gratis nummer 06849924. Elk verzoek kost de abonnee 2-3 roebel (afhankelijk van het tariefplan).

Stap 3

Megafon-abonnees hebben meer mogelijkheden om hun vrienden en familieleden te vinden, aangezien de operator hen twee diensten biedt. De eerste is alleen beschikbaar voor een beperkt aantal tarieven (ze kunnen veranderen, dus het is handig om de officiële website te raadplegen en de informatie te verduidelijken). Deze service is in de eerste plaats bedoeld voor ouders die altijd op de hoogte willen blijven van de bewegingen van hun kind. Maar de tweede bestaat voor alle gebruikers, ongeacht wie ze voor elkaar zijn. Om de zoekmachine te gebruiken, gaat u naar locator.megafon.ru of belt u het verkorte nummer 0888. Beide bronnen geven u informatie over de locatie van de persoon waarin u geïnteresseerd bent. De operator zal een bedrag gelijk aan 5 roebel van uw rekening afschrijven.

Aanbevolen: