Hoe SIM-kaart Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe SIM-kaart Megafon Uit Te Schakelen
Hoe SIM-kaart Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe SIM-kaart Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe SIM-kaart Megafon Uit Te Schakelen
Video: Разблокировка sim. Megafon login+ 2024, Mei
Anonim

Als abonnee van de Megafon mobiele operator kunt u uw simkaart op elk moment loskoppelen, dat wil zeggen blokkeren. Dit kan op verschillende manieren. De blokkering kan verschillend zijn, bijvoorbeeld tijdelijk en permanent. Als u in het eerste geval de telefoon kunt ontgrendelen, beëindigt u in het tweede geval het contract, dat wil zeggen, u weigert mobiele diensten.

Hoe SIM-kaart Megafon uit te schakelen
Hoe SIM-kaart Megafon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u uw simkaart vrijwillig voor een bepaalde tijd wilt blokkeren, bel dan de informatie- en navraagdienst op 0500. Wacht op het antwoord van de adviseur van het mobiele bedrijf en geef uw paspoortgegevens door. Na het ontvangen van de nodige informatie zal de Megafon medewerker uw persoonlijke account blokkeren. Houd er rekening mee dat de service niet gratis is. Elke maand wordt 30 roebel van uw persoonlijke rekening afgeschreven.

Stap 2

U kunt de simkaart ook uitschakelen met behulp van het Service Guide-systeem. Om dit te doen, registreert u een individueel wachtwoord in het systeem door * 105 * 00 # te kiezen vanaf uw telefoon. Wacht op een antwoordbericht met een wachtwoord. Voer daarna in de adresbalk de link naar de Megafon OJSC-website in, zoek de inscriptie "Servicegids" en klik erop. Vervolgens ziet u de cellen, geeft u daar het telefoonnummer en het wachtwoord aan dat in het bericht is ontvangen. Nadat u de persoonlijke accountpagina hebt geopend, vindt u het menu (het bevindt zich aan uw linkerhand). Selecteer de sectie "Diensten en tarief". Klik in de lijst die verschijnt op het item "Nummerblokkering". Specificeer hier de periode van vrijwillige ontkoppeling van de simkaart Klik op Installeren. Houd er rekening mee dat het blokkeren van het nummer mogelijk is voor een periode van 180 dagen.

Stap 3

U kunt ook vrijwillig een simkaart blokkeren met de hulp van een bedrijfsconsulent. Om dit te doen, moet u naar het dichtstbijzijnde kantoor van de exploitant of zijn vertegenwoordigingskantoor rijden. U dient uw paspoort bij u te hebben. Een medewerker van het bedrijf zal u vragen een verklaring te schrijven. Daarna wordt binnen enkele uren uw persoonlijke account geblokkeerd voor de door u opgegeven tijd.

Stap 4

Als u uw simkaart permanent wilt uitschakelen, dat wil zeggen om het contract voor de levering van communicatiediensten te beëindigen, gaat u naar het kantoor van het bedrijf. Alleen in dit geval kunt u de simkaart permanent blokkeren. In dit geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor het blokkeren van het nummer.

Aanbevolen: