Een Sony-telefoon Flashen

Inhoudsopgave:

Een Sony-telefoon Flashen
Een Sony-telefoon Flashen

Video: Een Sony-telefoon Flashen

Video: Een Sony-telefoon Flashen
Video: Прошивка телефона Sony Xperia и планшета Sony с помощью Flashtool Flash Sony Xperia 2024, Mei
Anonim

Telefoonfirmware is de software die ervoor zorgt dat het werkt. In de meeste gevallen zijn op telefoons taalpakketten geïnstalleerd volgens de taal van het land van distributie. Als je een telefoon in het buitenland hebt gekocht of problemen hebt met de firmware, moet je deze opnieuw flashen.

Een Sony-telefoon flashen
Een Sony-telefoon flashen

instructies:

Stap 1

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Hiervoor hebt u een datakabel, computerstuurprogramma's voor uw telefoonmodel en synchronisatiesoftware nodig. Als de bovenstaande componenten niet in het pakket zijn inbegrepen, kunt u een datakabel kopen in een winkel voor mobiele apparatuur en de stuurprogramma's downloaden van de officiële website of een zoekmachine gebruiken. Houd er rekening mee dat drivers, datakabel en software geschikt moeten zijn voor uw telefoonmodel. Installeer stuurprogramma's voor uw telefoon op uw computer en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Start uw synchronisatiesoftware en zorg ervoor dat uw computer uw telefoon "ziet".

Stap 2

Download de benodigde firmware en software voor het flashen vanaf het netwerk. Het wordt aanbevolen om de "schone", fabrieksfirmware te downloaden. Anders kunt u het apparaat dat u wilt herprogrammeren beschadigen. Houd er rekening mee dat de firmware geschikt moet zijn voor het specifieke telefoonmodel dat u wilt flashen. Nadat u stap # 1 hebt voltooid, kopieert u het telefoonboek, berichten en alle persoonlijke informatie van de telefoon naar de computer. Zorg ervoor dat de batterij van de telefoon voor meer dan 50% is opgeladen om uitschakeling tijdens het herprogrammeren te voorkomen. Voer de software uit en kopieer de firmware die op de telefoon staat. Voer alle handelingen uit en volg de instructies zorgvuldig op. Koppel uw telefoon los van uw computer en start deze opnieuw op.

Stap 3

Neem contact op met het servicecentrum als u twijfelt aan uw capaciteiten. Opnieuw flitsen is geen garantiegeval, neem daarom indien nodig contact op met het garantie- of servicecentrum.

Aanbevolen: