Een Pioneer Dvd-speler Flashen

Inhoudsopgave:

Een Pioneer Dvd-speler Flashen
Een Pioneer Dvd-speler Flashen

Video: Een Pioneer Dvd-speler Flashen

Video: Een Pioneer Dvd-speler Flashen
Video: Обзор DVD-плеера Pioneer DV-600AV-K. 2024, April
Anonim

Pioneer is goed ingeburgerd in de audio- en videomarkt. De kwaliteit van haar producten is bekend bij kopers over de hele wereld. De dvd-spelers van dit bedrijf zijn in veel landen erg populair geworden, ook in Rusland. Een veelvoorkomend probleem met deze techniek is het ontbreken van Cyrillisch in bestandsnamen. Om deze softwarefout op te lossen, moet u uw dvd-speler opnieuw flashen.

Een Pioneer dvd-speler flashen
Een Pioneer dvd-speler flashen

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang;
  • - lege dvd-schijf;
  • - een programma voor het branden van dvd-schijven.

instructies:

Stap 1

Begin met het flashen van uw Pioneer dvd-speler door de website van het bedrijf te bezoeken. Open de Pioneiro FAQ-sectie (https://www.pioneerfaq.info/index.php?question=Firmwares) en zoek een lijst met firmwares die vrij beschikbaar zijn en aan gebruikers worden verstrekt voor het upgraden van door het bedrijf vervaardigde apparaten.

Stap 2

Zet uw dvd-speler aan en controleer het firmwarenummer. Ga hiervoor naar het Home-menu vanaf het bedieningspaneel van het apparaat en ga vervolgens naar het item "Initiële instellingen". Selecteer Opties en klik op de knop Weergeven. De firmwarecode verschijnt, bestaande uit letters en cijfers. Onthoud deze code, of schrijf hem beter op, om in de toekomst het proces van het bijwerken van de firmware van de speler niet te onderbreken.

Stap 3

Download en bewaar op uw computer de nieuwe firmware die uw Pioneer dvd-spelermodel beschrijft. De manier van opslaan verschilt afhankelijk van de gebruikte webbrowser.

Stap 4

Pak het archief met de firmware uit in een map. Merk op dat er een.bin-bestand is, aangezien dit het belangrijkste opstartbestand voor de firmware is. De naam van de firmware moet uit een alfanumerieke code bestaan. Als de oude firmware bijvoorbeeld YKF9960B is, moet de nieuwe op het scherm worden weergegeven als YOF9960B.

Stap 5

Plaats een lege dvd in de cd-rom-uitvoerlade van uw computer. Brand de gedownloade firmware op schijf met een geschikt programma. U kunt de vooraf geïnstalleerde software gebruiken die deel uitmaakt van Windows OS, of Nero Burning Rom, Ashampoo Burning Studio, enz.

Stap 6

Plaats de opgenomen dvd in uw Pioneer-speler. Na het opstarten zal het apparaat de inhoud analyseren en, als de nieuwe firmware correct is geschreven, het gevonden updatebestand rapporteren en aanbieden om het proces van het wijzigen van de firmware te starten. Om de start van de bewerking te bevestigen, drukt u op de afspeelknop op de afstandsbediening.

Stap 7

Verwijder de schijf voorzichtig uit het apparaat nadat de lade van de dvd-speler automatisch wordt geopend. Druk niet op de knoppen van het apparaat of raak de afstandsbediening niet aan totdat er een welkomstscherm op het scherm verschijnt dat aangeeft dat het firmwareproces is voltooid.

Stap 8

Start de speler opnieuw op. Ga daarna terug naar de "Initiële instellingen" en controleer het nummer van de firmware, die zou moeten veranderen in een nieuwe.

Aanbevolen: