Hoe Sony Erickson K790i Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Sony Erickson K790i Te Flashen
Hoe Sony Erickson K790i Te Flashen

Video: Hoe Sony Erickson K790i Te Flashen

Video: Hoe Sony Erickson K790i Te Flashen
Video: Sony Ericsson K790i - обзор легенды в 2020 году 2024, Mei
Anonim

Er worden nieuwe versies van firmware voor mobiele telefoons uitgebracht om fouten in de werking van apparaten te corrigeren. Soms voegt deze software extra functionaliteit toe, maar vaker zijn de fixes alleen technisch van aard. Wanneer er problemen optreden met het functioneren van een mobiele telefoon, is het vaak mogelijk om de meeste storingen te verhelpen door een simpele knippering.

Hoe Sony Erickson k790i te flashen
Hoe Sony Erickson k790i te flashen

Noodzakelijk

  • - SETool2 Lite;
  • - firmwarebestanden

instructies:

Stap 1

Verwijder de simkaart en USB-stick uit de Sony Ericsson K790i. Dit is nodig om gegevensverlies te voorkomen. Als u de flashkaart in het apparaat laat, kunnen er in de toekomst problemen zijn met de herkenning ervan in de mobiele telefoon en moet de firmware opnieuw worden herhaald.

Stap 2

Download het SETool2 Lite-programma. Met het programma kun je niet alleen de telefoon flashen, maar ook FLASH-apparaten lezen en bepaalde scripts uitvoeren voor de Sony Ericsson-software. Het is raadzaam om de nieuwste versie van het programma te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar of van forums van het overeenkomstige onderwerp.

Stap 3

Installeer het programma volgens de instructies van het installatieprogramma. Voer het hulpprogramma uit met behulp van het pictogram dat na de installatie op het bureaublad verschijnt. U selecteert het telefoonmodel k790i uit de vervolgkeuzelijst.

Stap 4

Download de firmwarebestanden. Voor Sony Ericsson heeft de software twee componenten - Main en FS. U moet beide bestanden downloaden die ter download worden aangeboden.

Stap 5

Voeg in SETool de gedownloade firmwarebestanden toe en druk op de "flash"-knop.

Stap 6

Zet je telefoon uit. Houd de C-toets van het apparaat ingedrukt en steek de kabel in de juiste poort. De applicatie bepaalt onafhankelijk de softwareversie op het apparaat en bereidt deze voor op flashen.

Stap 7

Klik op de knop "Wissen". Download aanpassingsbestanden van internet en voeg ze toe aan het tabblad MISC-bestanden van het programma.

Stap 8

Druk op de FLASH-toets en steek de draad in de telefoon, terwijl u de C-toets ingedrukt houdt. Nadat het programmavenster "KLAAR" zegt, kunt u de SIM en USB-stick in de telefoon plaatsen en de computer inschakelen.

Aanbevolen: