Een Mobiel Gesprek Volgen

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Gesprek Volgen
Een Mobiel Gesprek Volgen

Video: Een Mobiel Gesprek Volgen

Video: Een Mobiel Gesprek Volgen
Video: Uitleg opnemen scherm Iphone en Ipad 2024, Mei
Anonim

Het volgen van mobiele gesprekken is een moment dat de hoofden van velen bezighoudt. Jaloerse mensen, wantrouwende mensen, zakenmensen en wetshandhavers. Zo kom je er immers achter wie wie het vaakst belt, of een van de echtgenoten een leven heeft aan de kant waar de telefoon van de verdachte stond op het moment van het misdrijf. En elk van hen heeft zijn eigen manier om een oproep te volgen die naar een mobiele telefoon komt.

Een mobiel gesprek volgen
Een mobiel gesprek volgen

instructies:

Stap 1

Als de oproep op uw telefoon is binnengekomen, neemt u contact op met het serviceondersteuningscentrum van uw mobiele provider om deze te volgen. Schrijf een passende verklaring waarin u om details van uw account vraagt, evenals voor het ontvangen van informatie over inkomende oproepen. Vergeet niet uw paspoort te verstrekken om uw identiteit te verifiëren. Deze manier van informatie verkrijgen is alleen mogelijk als uw nummer speciaal voor u is geregistreerd. Als uw echtgenoot het voor u heeft gekocht, verstrekt het mobiele communicatiebedrijf alleen informatie aan de eigenaar van het nummer.

Stap 2

In sommige gevallen is het mogelijk om de oproep te traceren op verzoek van wetshandhavingsinstanties. Als je echt informatie nodig hebt over een inkomende oproep naar de mobiele telefoon van iemand anders, dan moet je contact opnemen met de politie en een verklaring schrijven waarin je vraagt wie er heeft gebeld. Ze sturen zelf een officieel verzoek naar de mobiele operator en ontvangen alle nodige informatie. Hetzelfde geldt voor oproepen die worden geïdentificeerd als "nummer niet toegewezen". U kunt deze methode echter alleen gebruiken als u in gevaar bent of als er bedreigingen komen. Anders komt de politie niet eens met je in aanraking.

Stap 3

En natuurlijk helpt internet je daarbij. Ambachtslieden hebben lang speciale programma's uitgevonden die gemakkelijk te vinden zijn in het publieke domein op het World Wide Web. Download het gewoon naar uw computer en sluit uw mobiele telefoon erop aan. Het voordeel van zo'n programma is dat het zelfs gesprekken kan opnemen met het gewenste nummer. Houd er echter rekening mee dat deze methode om informatie te verkrijgen in strijd is met de grondwet van de Russische Federatie. Dit betekent dat het illegaal is. Daarom kunt u de resulterende gegevens alleen voor uzelf gebruiken.

Stap 4

Als u het mobiele gesprek niet zelf kunt traceren, neem dan contact op met uw mobiele provider. Hij heeft een aantal programma's tot zijn beschikking die oproepen naar uw nummer opnemen. Met hun hulp kunt u de frequentie van inkomende oproepen en de frequentie volgen. Het enige nadeel is dat de service wordt betaald.

Aanbevolen: