Muziek Instellen Voor Een Gesprek

Inhoudsopgave:

Muziek Instellen Voor Een Gesprek
Muziek Instellen Voor Een Gesprek

Video: Muziek Instellen Voor Een Gesprek

Video: Muziek Instellen Voor Een Gesprek
Video: Webinar 9: Wieke Karsten over 'In de Muziek', deel 1 2024, April
Anonim

Een van de functies van een mobiele telefoon, die de laatste jaren bijna standaard is geworden, is het afspelen van muziek die is opgenomen in digitaal formaat (.mp3,.wma). Maar naast afspelen en luisteren kan alle ondersteunde muziek als ringtone worden geleverd.

Muziek instellen voor een gesprek
Muziek instellen voor een gesprek

instructies:

Stap 1

Sluit uw telefoon aan op uw computer om toegang te krijgen tot de geheugenkaart. Dit kan met een speciale kabel of een draadloze verbinding. U kunt ook een flashkaart van uw telefoon in een kaartlezer plaatsen die op uw computer is aangesloten.

Stap 2

Open de geheugenkaart van de telefoon en zoek de map met geluiden (genaamd "Geluiden" of "Muziek") erin en ga erin. Kopieer de muziek die u wilt installeren naar de oproep naar deze map. Kies een geluidsbestand afhankelijk van de ondersteuning van de telefoon voor een bepaald formaat (in dergelijke gevallen is mp3 in de regel het universele formaat). Koppel vervolgens uw telefoon los van uw computer (of plaats er een flashkaart in) en zet hem aan.

Stap 3

Ga naar het telefoonmenu en selecteer "Instellingen". Selecteer in de instellingen het subitem "Oproepen" en klik daarin op de knop "Oproepsignaal". Dit menu-item geeft de huidige beltoon weer (als de telefoon onlangs is gekocht, is dit een standaard polyfoon geluid).

Stap 4

Om muziek te installeren, klikt u op de knop "Selecteren", waarna de bestandsbeheerder van de telefoon (of liever een map met geluidsbestanden) wordt geopend, waarin een nummer wordt geselecteerd dat eerder is opgenomen op een flashkaart of in het geheugen van de telefoon vanaf een computer. Daarna zou het menu de naam van het bestand met deze muziek moeten weergeven.

Stap 5

Open het telefoonmenu en ga naar "Bestandsbeheer". Ga in de manager naar de map met muziek en geluiden. Selecteer een geluidsbestand dat eerder van uw computer is gekopieerd, of een ander geluidsbestand waarvan u een beltoon wilt maken. Druk op de "Menu"-knop en selecteer in de lijst met beschikbare commando's "Gebruik als …" - "Ringtone". Deze muziek wordt nu de standaard beltoon.

Aanbevolen: