Een Persoon Volgen Op Telefoonnummer

Een Persoon Volgen Op Telefoonnummer
Een Persoon Volgen Op Telefoonnummer

Video: Een Persoon Volgen Op Telefoonnummer

Video: Een Persoon Volgen Op Telefoonnummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om een persoon op telefoonnummer te volgen ontstaat vaak voor degenen die zich zorgen maken over hun dierbaren en die dringend hun locatie moeten weten. Dit kan door speciale diensten van mobiele operators aan te sluiten.

Probeer de persoon te volgen op zijn telefoonnummer
Probeer de persoon te volgen op zijn telefoonnummer

De handigste en snelste manier om een persoon op telefoonnummer te volgen, kunnen abonnees zijn van de Megafon-operator. Dit bedrijf biedt aan om een van de verschillende relevante diensten te kiezen. Bezoek bijvoorbeeld de site locator.megafon.ru en vul de nodige informatie over de gewenste abonnee in. Na enige tijd wordt de aanvraag verwerkt door de operator en wordt er een sms-bericht verzonden naar de mobiele telefoon van de klant (als de gewenste abonnee zijn locatie toestaat) met de exacte coördinaten van de persoon.

Als u een persoon wilt volgen op het Megafon-telefoonnummer, kunt u bovendien het USSD-commando * 148 * abonneenummer # uitvoeren. Deze service is geldig voor de meeste tarieven van het bedrijf, inclusief kindertarieven - "Smeshariki" en "Ring-Ding", waarmee u altijd op de hoogte kunt blijven van de bewegingen van kinderen. Tot slot, als u geen tijd wilt verspillen aan het invoeren van speciale commando's, probeer dan gewoon 0888 te bellen en de telefoniste te vragen een verzoek te sturen om de locatie van een bepaalde abonnee te vinden.

MTS-clients kunnen een persoon via de telefoon volgen met behulp van een service genaamd Locator. Om een zoekopdracht te verzenden, moet u een sms-bericht maken met het nummer van de gewenste abonnee en dit naar 6677 sturen. Beeline-abonnees moeten een bericht met de letter L verzenden, evenals het abonneenummer naar 684 Ook zijn er op de officiële websites van beide operators speciale secties voor het online vinden van een locatie via een computer. Houd er rekening mee dat in alle gevallen de service voor het vinden van een abonnee op telefoonnummer wordt betaald en dat de kosten ervan afhankelijk zijn van uw huidige tarief.

De mogelijkheid om een persoon op telefoonnummer te volgen is beschikbaar voor wetshandhavers en mobiele kantoren. U kunt contact met hen opnemen als u een vermist familielid of een indringer moet vinden die een misdrijf heeft gepleegd. Om dit te doen, volstaat het om een aanvraag in te dienen om naar een persoon te zoeken en daarin zijn gegevens en een mobiel telefoonnummer op te geven.

Er zijn geen andere effectieve manieren om een persoon op telefoonnummer te volgen, dus vertrouw geen verdachte sites op internet en mensen die aanbieden dit tegen betaling te doen. Hoogstwaarschijnlijk heeft u in dit geval te maken met oplichters.

Aanbevolen: