Een Persoon Volgen

Inhoudsopgave:

Een Persoon Volgen
Een Persoon Volgen

Video: Een Persoon Volgen

Video: Een Persoon Volgen
Video: Succesvolle mensen volgen | Waarom ene persoon arm en andere rijk? | Boeken lezen is succesvol zijn! 2024, Mei
Anonim

Je kunt een persoon vinden, dat wil zeggen, zijn verblijfplaats volgen, met behulp van zijn mobiele telefoonnummer. Als je hem kent, maak dan gebruik van de gespecialiseerde service van je operator. Zo'n dienst kan op verschillende manieren worden aangeroepen, maar de essentie is hetzelfde: u stuurt een verzoek en de operator stuurt u de coördinaten.

Een persoon volgen
Een persoon volgen

instructies:

Stap 1

Elk van de gebruikers van het Megafon-bedrijf kan een van de vele services gebruiken om te zoeken. Een ervan wordt bijvoorbeeld alleen verstrekt aan abonnees van bepaalde tariefplannen. Om precies te zijn, de service is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen. Trouwens, hier zijn de tarieven waarop de zoekopdracht werkt: Ring-Ding en Smeshariki. Houd er echter rekening mee dat deze tarieven op elk moment door de exploitant kunnen worden gewijzigd. Vergeet daarom niet om van tijd tot tijd de officiële website van het Megafon-bedrijf te bezoeken en actuele informatie over de service te ontvangen (over de kosten of leveringsvoorwaarden).

Stap 2

De volgende dienst, waarmee een abonnee kan worden gevolgd, is beschikbaar voor elke Megafon-netwerkgebruiker (ongeacht bij welk tariefplan hij is aangesloten). Om toegang te krijgen tot de service, gaat u naar de officiële website van de operator locator.megafon.ru en vindt u het aanvraagformulier. Vul het in en verzend het. Direct nadat de telefoniste uw aanvraag heeft ontvangen, worden de coördinaten van de locatie van de gewenste persoon naar uw mobiele telefoon gestuurd. Bovendien kunt u op elk moment het verkorte nummer 0888 bellen of een USSD-verzoek sturen * 148 * abonneenummer #.

Stap 3

Abonnees van de telecomoperator "Beeline" krijgen een gratis nummer 684. Je kunt er een sms naar sturen en de nodige coördinaten krijgen. Vermeld in de tekst van dit bericht de letter L. De kosten voor het verzenden van een verzoek bedragen 2 roebel 05 kopeken.

Stap 4

Een speciale service genaamd Locator is beschikbaar voor MTS-abonnees. Met zijn hulp kunt u de gezochte persoon op elk moment lokaliseren. Het gebruik van de locator is vrij eenvoudig: bel op het toetsenbord van je mobiel het telefoonnummer van de abonnee die je zoekt en stuur het naar het verkorte nummer 6677.

Aanbevolen: